Het afgelopen seizoen van de Formule 1 is nog nooit zo spannend geweest. met een beetje geluk blijft dit zo de komende seizoenen. Daarom zijn wij erg blij en trots dat wij de F1 TV-app kunnen aanbieden via de Youfone TV-ontvanger. 

Vanaf dit jaar is het niet meer mogelijk om via Ziggo Sport Totaal de Formule 1 live te volgen. Ziggo is de uitzendrechten verloren aan Viaplay. Bij Youfone kan je alsnog de Formule 1-races blijven kijken via jouw tv-ontvanger, eenvoudig en makkelijk! 

Met F1 TV Pro stream je het hele F1 seizoen 2022 live of on demand. Haal de spanning van het F1 GP-weekend, met exclusieve programma's, functies en data, rechtstreeks naar al jouw favoriete apparaten. Je kunt zelf het camerastandpunt instellen en meeluisteren naar teamstrategieën op het ongecensureerde Teamradio-kanaal. Je kunt kiezen uit zowel Nederlands als Engels commentaar.

Daarnaast kun je alle sessies uit het voorprogramma bekijken, zoals de Formule 3, Formule 2 en Porsche Supercup. Ook zendt F1 TV Pro meer dan 650 historische races uit en zijn er exclusieve documentaires.

Stream alle F1 sessies live op jouw tv voor maar €7,99 per maand of €64,99 per jaar. 

Meer informatie kun je hier lezen.