Skip to main content

Waarom nog kiezen voor een vast telefoonnummer in een wereld waarin mobile only steeds meer de norm is? Met Vast nummer op mobiel zit je niet vast aan een toestel op je bureau, maar ben je op je zakelijke nummer gewoon bereikbaar op je mobiele toestel. 

 

De vijf voordelen van Vast op mobiel op een rij:

 

1. Professionele uitstraling

Misschien ben je net voor jezelf begonnen als zzp’er?  Of je runt al een succesvolle business en je hebt behoefte aan een vast nummer voor op je nieuwe website of visitekaartje. Een vast zakelijk nummer wekt nou eenmaal meer vertrouwen dan een 06-nummer. Dat is meteen voordeel nummer één. Met een vast nummer op mobiel zorg je voor een professionele en zakelijke uitstraling en ben je tegelijkertijd optimaal bereikbaar.

 

2. Bereikbaarheid is key

Tweede voordeel is dat met Youfone Vast nummer op mobiel het ook mogelijk is een belplan met allerlei handige functionaliteiten in te stellen. Het enige dat je daarvoor moet doen, is de app installeren op je mobiele toestel. Zo kun je jezelf tijdens een meeting of een vakantie op ‘afwezig’ of ‘niet storen’ zetten en regel je dat meerdere medewerkers tegelijk telefoongesprekken binnenkrijgen. Of dat het telefoontje automatisch wordt doorgezet naar een collega in een andere belgroep. Zo krijgt een klant altijd iemand te spreken en gaat er geen klantcontact meer verloren. 

 

3. Snel en flexibel op- en afschalen

Als je organisatie groeit, wil je eenvoudig kunnen op -en afschalen om te zorgen dat nieuwe medewerkers, teams of afdelingen snel een vast nummer hebben. Op ons Vast op mobiel telefonieplatform is dit eenvoudig te regelen. Voordeel is dus dat je real-time gebruikers kunt toevoegen of verwijderen. 

 

4. Scheiding tussen werk en privé

Voor ondernemers is het vaak een uitdaging om werk en privé goed in balans te houden. Als je voor je klanten bereikbaar bent op je mobiele nummer, dan lopen zakelijke en privé gesprekken makkelijk door elkaar heen. Met de Vast op mobiel dienst van Youfone zorg je voor een zakelijk nummer waarop gebeld kan worden. Op je toestel zie je wanneer iets een privégesprek is en wanneer een zakelijk gesprek. Zo krijg je overzicht en rust.  

 

5. Bellen én gebeld worden

Met de Xelion 8-app op je mobiele toestel kun je niet alleen allerlei binnenkomende zakelijke telefoongesprekken in goede banen leiden. Je kunt met de app ook zelf bellen. Uiteraard verschijnt dan je zakelijke nummer in beeld en blijft je mobiele nummer privé. Goed om te weten: bij Youfone Vast op mobiel zijn in heel Nederland vaste en mobiele nummers inbegrepen in de kosten.

 

VaMo voor jou

Ben je overtuigd van de voordelen van een Vast nummer op mobiel? En wil je weten hoe je jouw onderneming beter bereikbaar kan maken voor je klanten door een vast-mobiel integratie? Lees hier over een vast-mobiel integratie voor je onderneming of bel met een van onze accountmanagers als je nog vragen hebt. 

 

Geïnteresseerd in Vast nummer op mobiel van Youfone? Bekijk ons aanbod.