Basispakket

Wanneer je kiest voor TV Thuis, TV & Internet of Alles-in-1 zijn er 26 zenders in HD kwaliteit beschikbaar. Ook ontvang je elke maand een andere extra zender van de maand in je basispakket.
 
Het basispakket bestaat uit alle bekende televisiezenders zoals NPO 1, 2 en 3, RTL, SBS en Net5 en is uit te breiden met zenders naar keuze. Selecteer eenvoudig je extra zenders door te kiezen voor Mix 5, Mix 10 of het Totaalpakket. Is dit nog niet genoeg? Check dan ook onze Premium (zoals Ziggo Sport Totaal en FOX Sports  Compleet) of On Demand pakketten.

FOX Sports 1 Eredivisie

Met FOX Sports haal je live de beste sportevenementen in huis. Bijvoorbeeld live topvoetbal uit de Eredivisie, Jupiler League, Tweede divisie en KNVB Beker. Maar ook Internationaal topvoetbal uit de Bundesliga, Europa League en buitenlandse bekertoernooien En naast voetbal ook toptennis uit de WTA en ATP World Tour, MLB, NFL en UFC.

DocuBox HD

Een onvergetelijke collectie van fascinerende en award-winning documentaires die mysteries ontrafelen en de schoonheid van onze planeet, wereldcultuur en geschiedenis blootleggen.
Kies je YoufoneTV pakket
Publieke Omroep

NPO 1, 2 en 3 zijn onmisbare zenders met de belangrijkste gebeurtenissen die iedereen raken, programma’s die het gesprek van de dag vormen en met een gevarieerde programmamix. Het zijn toegankelijke zenders met inspirerende en spraakmakende programma’s, die je bij de tijd houden. Onderzoekt, voedt de nieuwsgierigheid, vertelt echte verhalen en nodigt uit tot participatie.