Skip to main content

Youfone, wat you wil.

​​​​​​​Premium kwaliteit voor een lage prijs

Bij Youfone bepaal jij. Wij hebben televisie, internet en bellen voor iedereen. Jij bent de baas over je zenders, bundels en contract. 

Wij zijn het ouderwets televisie kijken aan het veranderen. En dat doen we voor jou. Het leven is al duur genoeg. En ingewikkeld trouwens ook. Sluit je aan bij Youfone. En betaal niet langer voor poespas die je niet gebruikt. Zo helpen we je om af te rekenen met onverwachte uitgaven. En red jij altijd het einde van de maand met je geld. 

Het hele Youfone-team werkt elke dag keihard om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Met MyYoufone regel je al je abonnementzaken met een simpele swipe en klik. Zodat jij je bezig kunt houden met leuke dingen.

TV VOOR THUIS EN ONDERWEG

Met TV van Youfone kijk je een ruime keuze aan programma’s, films en series van topkwaliteit. Thuis op de buis of ergens anders op de tablet of smartphone, bijvoorbeeld onderweg! Ons basispakket is compleet en bijzonder voordelig. 

Maandelijks uitbreidbaar, aanpasbaar en opzegbaar 
Het basispakket kun je eenvoudig uitbreiden met 5 of alle extra zenders. De extra zenderpakketten kun je maandelijks aanpassen in MyYoufone. 

Gratis interactieve diensten 
Ook kun je gratis gebruik maken van interactieve diensten zoals begin gemist, terugkijken, opnemen en pauzeren.
 

onderweg

Internet & Vast bellen

devices

Supersnel vast internet
Wij leveren supersnel internet op jouw adres tot maximaal 500 Mbit/s met een gratis wifi-modem. Afhankelijk van de postcode bieden we DSL of Glasvezel Internet aan.

Vast bellen voor wie wil
Daarnaast heb je de mogelijkheid om Vast Bellen bij je pakket te nemen. Alle gesprekken worden gewoon afgerekend per seconden en je hebt keuze uit verschillende onbeperkt bundels, zoals onbeperkt bellen naar vaste nummers en onbeperkt bellen naar mobiele nummers. Ook is er een bundel om voor een vast tarief per maand tegen scherpe tarieven naar het buitenland te bellen.

TV OP TABLET EN SMARTPHONE

Met de TV app kijk je al jouw favoriete programma's, films & series op de tablet of smartphone. Dat is bijvoorbeeld handig voor onderweg.
 
Gratis 7 dagen terugkijken
Je kunt zelfs tot 7 dagen gratis terugkijken met TV-gids van de TV app.

Gratis begin gemist, opnemen en pauzeren
Je kunt live programma’s gratis vanaf het begin starten of pauzeren. Kun je niet jouw favoriete programma kijken? Neem het dan gewoon op en kijk het later terug. Dat is relaxed!

De TV app is beschikbaar op Android en iOS.

app

FOX Sports 1 & Ziggo Sport Totaal

Fox 2

Volgens breedbandwinkel is Youfone de goedkoopste keuze
That’s right! Met een DSL internetsnelheid tot 100 Mbit/s, gratis FOX Sports 1 en Ziggo Sport voor maar 13,95 euro per maand is Youfone de goedkoopste keuze voor sportliefhebbers. 

Wil je FOX Sports en Ziggo Sport Totaal, vergelijk dan de totaaltarieven. Zeker wanneer je beide zenderpakketten kiest in combinatie met TV, Internet & Bellen lopen de verschillen op tot honderden euro's per jaar. Bij Youfone zit je in ieder geval altijd goed!

Check hier de link.