Skip to main content

Youfone, de slimste keuze

​​​​​​​Premium kwaliteit voor een lage prijs

Bij Youfone bepaal jij. Wij hebben televisie, internet en bellen voor iedereen. Jij bent de baas over je zenders, bundels en contract. 

Wij zijn het ouderwets televisie kijken aan het veranderen. En dat doen we voor jou. Het leven is al duur genoeg. En ingewikkeld trouwens ook. Sluit je aan bij Youfone. En betaal niet langer voor wat je toch niet gebruikt. Zo helpen we je om af te rekenen met onverwachte uitgaven.  

Het Youfone-team maakt het jou zo makkelijk mogelijk. In MyYoufone regel je al je abonnementszaken met een simpele swipe en klik. Zodat jij je bezig kunt houden met leuke dingen.

Tv voor thuis en onderweg

Met TV van Youfone kijk je een ruim aanbod aan programma’s, films en series van topkwaliteit. Thuis op de buis of onderweg op je tablet of smartphone. Ons basispakket is compleet en bijzonder voordelig. 

Maandelijks uitbreidbaar, aanpasbaar en opzegbaar 
Het basispakket kun je eenvoudig uitbreiden met 7 of alle extra zenders. De extra zenderpakketten kun je maandelijks aanpassen in MyYoufone. 

Gratis interactieve diensten 
Ook kun je gratis gebruik maken van interactieve diensten zoals Begin Gemist, terugkijken, opnemen en pauzeren.
 

onderweg

Internet & Vast bellen

devices

Supersnel internet
Wij leveren supersnel internet op jouw adres tot maximaal 1000 Mbit/s met een gratis WiFi-modem. Afhankelijk van de postcode bieden we DSL of Glasvezel internet aan.

Vast bellen voor wie wil
Neem je Vast Bellen bij je pakket, dan worden alle gesprekken voordelig afgerekend per seconde. Kies daarnaast uit verschillende extra bundels, zoals onbeperkt bellen naar vaste nummers en onbeperkt bellen naar mobiele nummers.

TV op tablet en smartphone

Met de TV app kijk je al jouw favoriete programma's, films en series op de tablet of smartphone. Dat is bijvoorbeeld handig voor onderweg.
 
Gratis 7 dagen terugkijken
Je kunt zelfs tot 7 dagen gratis terugkijken met de TV-gids die je vindt in de TV app.

Gratis Begin Gemist, opnemen en pauzeren
Je kunt live programma’s waar je later invalt vanaf het begin starten of tussentijds pauzeren. Ben je niet thuis tijdens jouw favoriete programma? Neem het dan gewoon op en kijk het later terug. Dat is relaxed!

De TV app is beschikbaar op Android en iOS.

app