Skip to main content

Youfone binnenkort op glasvezelnetwerk in Muntendam

SKV (Stichting Kabelnet Veendam) gaat gratis glasvezel aanleggen in Muntendam. Het glasvezelnetwerk van SKV in Muntendam is een open netwerk. Dat betekent dat verschillende serviceproviders hun diensten leveren over het netwerk, waaronder Youfone.

Voordat bewoners zich in kunnen schrijven voor een Thuis abonnement kunnen ze eerst alvast een gratis glasvezelaansluiting aanvragen in huis. Met de aansluiting krijgen bewoners vrijblijvend toegang tot het open glasvezelnetwerk. Op de website www.muntendamkrijgtglasvezel.nl kunnen bewoners zich aanmelden voor deze gratis glasvezelaansluiting. De aanmelding is geen enkele verplichting tot het afnemen van een abonnement! 

Planning
De aanleg start na de zomervakantie 2021. Naar verwachting duurt de uitvoering van het hele project ongeveer een jaar. Inwoners ontvangen gefaseerd een brief van SKV wanneer hun woning wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Meer informatie
Informatie is te vinden op www.muntendamkrijgtglasvezel.nl. Bewoners kunnen zich op de website aanmelden voor een gratis aansluiting. 

 • EU
  Sim Only geldig in EU
 • nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • kpn netwerk
  Betrouwbaar netwerk
 • klantenservice
  Gratis klantenservice
 • bedenktijd
  14 dagen bedenktijd