Skip to main content

Je bent er bijna...

Hieronder vind je enkele voorbeelden. Toch op zoek naar een ander abonnement? Raadpleeg onze bestelpagina's voor een breder aanbod.
* Bovenstaande Sim Only aanbiedingen zijn geldig op 2-jarige abonnementen. Thuis aanbiedingen zijn met 6 maanden korting.
 • * Actievoorwaarden

  Je wilt meedoen aan de Youfone Vriendendienst. Deel de persoonlijke link met een vriend(in). Nadat hij of zij een Youfone abonnement heeft afgesloten, hebben jullie allebei recht op 10 euro. Hieronder staan de voorwaarden voor deelname. Lees deze goed.

  1. Deel de persoonlijke link met een vriend(in).
  2. Je vriend(in) sluit via deze unieke link een abonnement af.
  3. Jij krijgt 10 euro korting op het moment dat je vriend(in) zijn of haar abonnement heeft geactiveerd. In het geval de factuur hierdoor kleiner wordt dan nul euro wordt het negatieve saldo meegenomen naar de daaropvolgende factu(u)r(en). Het geldbedrag wordt niet in contanten uitbetaald.
  4. Alleen abonnementen die zijn afgesloten met een persoonlijke link en binnen de actieperiode vallen, kunnen deelnemen aan deze actie.
  5. Youfone behoudt zich het recht voor om de Actievoorwaarden te allen tijde op enige wijze te wijzigen of aan te vullen zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
  6. Youfone behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
  7. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn tijdens de gehele duur van de actieperiode.
 • Hoe weet ik zeker dat de Vriendendienst korting is verwerkt?

  Als je via je persoonlijke bestellink Sim Only of Thuis bestelt, is het belangrijk dat je jouw winkelwagentje goed checkt. Controleer of de ‘Vriendendienst korting’ eraan is toegevoegd. Is dat niet het geval? Dan maak je waarschijnlijk gebruik van een verkeerde link en kan de korting niet toegevoegd worden. Vraag je vriend(in) in dat geval opnieuw om de bestellink.

 • EU
  Sim Only geldig in EU
 • nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • kpn netwerk
  Betrouwbaar KPN-netwerk
 • klantenservice
  Gratis klantenservice
 • bedenktijd
  14 dagen bedenktijd