Skip to main content

Wat is de kracht van een businesspartner van Youfone Zakelijk?

Youfone Zakelijk biedt het MKB mobiele sim only abonnementen aan via businesspartners. Veelal lokaal zodat je als businesspartner weet wat er speelt. Bij Youfone Zakelijk weten we als geen ander dat een partnership draait om vertrouwen en transparantie, maar ook om gelijkwaardigheid, samen winnen en co-creatie. Zodat jij als ondernemer je klant zo goed mogelijk kunt helpen en echt blij kunt maken. Zin om samen te versnellen?

 • Gelijkwaardig partnership
  Als businesspartner geef je niet graag de touwtjes uit handen. Je bent en blijft daarom gewoon zelf klanteigenaar. Dus die facturen verstuur je nog steeds zelf naar je klanten. En zijn er verbeteringen door te voeren, dan lossen we zaken graag samen op.
 • Snelle en persoonlijke service
  Tijd is geld, dus bij ons geen keuzemenu’s of wachtrijen maar direct een vaste contactpersoon of specialist aan de telefoon. Om zaken op te lossen, maar ook om pro-actief te informeren zodat je snel weer door kunt.
 • Eenvoudig beheren in MyYoufone Zakelijk
  In MyYoufone Zakelijk voer je handelingen snel en eenvoudig uit. De meest voorkomende aanpassingen aan mobiele abonnementen zijn zo geregeld. Met slechts 1 login voor al je klanten. Dát is nog eens slim geregeld!

Deze businesspartners gingen je al voor:

 • Nox Telecom B.V.

  Marc van Bracht - directeur

  “Een partnership voor ons bete-kend dat we samen op een eerlij-ke en gelijkwaardige manier de eindklant succesvol bedienen. Dit partnership hebben we met Youfone Zakelijk gevonden”

  Lees verder
 • Theiner ICT B.V.

  Willem Theiner - Directeur

  “Mobiele telefonie maakt onze ICT-dienstverlening compleet. Door de samenwerking met Youfone Zakelijk kunnen we onze klanten een totaaloplossing bie-den van telecom en IT.”

  Lees verder
 • WeBellen B.V.

  Anton Bukkens - Directeur

  “De propositie is erg goed en het beheerportaal volledig, maar wat voor ons misschien wel belangrijker is, is hoe je met elkaar omgaat. Eerlijk, transparant en elkaar helpen en elkaar iets gunnen. Gelijkwaardig samenwerken dus.“

  Lees verder

Vragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

We staan voor je klaar.
 • Mail ons
  Mail ons

  Stuur ons een mail via contact@youfonezakelijk.nl

  We streven ernaar om jouw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden.

 • Bel ons
  Bel ons

  Heb je liever een persoonlijk gesprek, bel ons dan even. 

  Wij zijn op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer: 088-0316000.

 • Teruggebeld
  Teruggebeld worden

  Stuur een mail naar contact@youfonezakelijk.nl en geef aan op welk nummer wij je kunnen bereiken.

  Een van onze specialisten belt jou binnen 1 werkdag terug.