Skip to main content

Mobiele telefonie maakt de ICT-dienstverlening compleet

 

Telecom- en IT-dienstverleners zijn de afgelopen jaren steeds meer naar elkaar toegegroeid. De IT-dienstverlener heeft het portfolio langzaam uitgebreid met Telecomdiensten. En vice versa. Dat is logisch, want de diensten lopen steeds meer in elkaar over en de zakelijke eindklant is vaak op zoek naar één partij die volledig ontzorgt.

Theiner ICT

Theiner ICT

Dat geldt ook voor Theiner ICT, een ICT-dienstverlener die vanuit Veghel de zakelijke markt in Zuidoost Nederland bedient. Oprichter Willem Theiner is in 2006 gestart en heeft het bedrijf in de afgelopen 15 jaren ontwikkeld tot een volledige ICT-dienstverlener. Mobiele telefonie bleef het enige product waarvoor hij zijn klanten geen goede oplossing kon bieden. En dat zat Willem niet helemaal lekker: “Het concept van Theiner ICT is dat wij het contactpersoon zijn op het gebied van alle ICT-diensten. Ook op administratief vlak. We willen een klant volledig kunnen ontzorgen met de focus op kwaliteit.”

 

“We zaten al een tijdje te stoeien met ons mobiele portfolio en hebben nooit echt een partner kunnen vinden die binnen ons concept past. Als losstaand product bleek de prijs vaak te hoog, er werden harde targets opgelegd of we moesten afstand doen van de factuurrelatie. Dat past niet bij ons. Wij willen een eerlijke, transparante en vooral kwalitatieve oplossing bieden voor onze klanten en ze volledig kunnen ontzorgen. En dat kan dan niet.” 

 

Samen sterker

Ronald Lems, partner manager Youfone Zakelijk: “we zien een grote groep ICT-dienstverleners die met deze vraag worstelen. Ze bedienen hun klanten voornamelijk met IT-diensten. Dit doen ze zo goed dat klanten de vraag stellen om ook de mobiele telefonie bij de partner onder te brengen. Die vraag proberen ze eigenlijk zoveel mogelijk te ontwijken, simpelweg omdat ze vaak niet de juiste oplossing kunnen vinden. Youfone Zakelijk heeft hier het antwoord op, zodat business partners zoals Theiner ICT een totaaloplossing kunnen bieden. Al in de eerste gesprekken was er een goede match en zijn we van start gegaan.”

 

“De basis van de propositie is kwaliteit. Youfone maakt gebruik van het KPN-netwerk. Vervolgens hebben we gekeken hoe we ervoor kunnen zorgen dat wij de business partners optimaal kunnen faciliteren, zodat we écht samen kunnen werken en elkaars krachten kunnen benutten. Dat doen we met een eenvoudig beheerportaal waarmee 90% van alle operationele activiteiten binnen één minuut door de business partner zelf geregeld kunnen worden, maar ook door de factuurrelatie volledig bij onze partners te laten.”

 

“ICT-dienstverleners hebben al een hele sterke relatie met hun klanten en verlenen vaak al 80/90% van ICT-diensten. Mobiele telefonie is een vrij makkelijke uitbreiding van het portfolio, waardoor ze hun klanten nog beter kunnen bedienen en de relatie versterken. Daarmee kunnen ze een volledige totaaloplossing bieden van telecom en IT."

 

Wil je meer weten of heb je interesse om business partner te worden? Neem dan contact met ons op!

 • EU
  Sim Only geldig in EU
 • nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • kpn netwerk
  Betrouwbaar netwerk
 • klantenservice
  Gratis klantenservice
 • bedenktijd
  14 dagen bedenktijd