Skip to main content

OVER YOUFONE ZAKELIJK

Wij bieden een uitgebreide keuze aan mobile-only abonnementsvormen voor de zakelijke markt. Dat doet we in samenwerking met onze business partners. 

 

Samen verbinden we zakelijk Nederland voor een eerlijke prijs. Het zakenleven is al duur en ingewikkeld genoeg. Bij Youfone Zakelijk krijg je het premium netwerk van KPN voor een lage prijs. 

 

De business partner ontzorgt en helpt de eindgebruiker vanuit ons gebruiksvriendelijke beheerportaal. Maar we gaan verder en zorgen dat je flexibel kan inspelen op veranderingen door gratis data delen, 30% afschalen, maandelijks opzegbare contracten en een combi-sim. 

 

Het team van Youfone Zakelijk werkt elke dag keihard om onze business partners te laten shinen bij hun klanten. In onze portal regel je alles zelf. Wat complex is maken we eenvoudig. Zodat onze business partners de zakelijke markt optimaal en gemakkelijk kan ontzorgen.  

Positionering

POSITIONERING

Samen staan we sterk. Samen zorgen we voor succes. Samen kunnen we de zakelijke markt in Nederland optimaal bedienen. 

Partnerships opbouwen op basis van vertrouwen, gelijkwaardigheid en eerlijkheid is waar we voor staan. 

Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Die kunnen we laag houden door onze focus op eenvoud. Geen verborgen toeslagen of gekke verrassingen. 

Youfone Zakelijk is een provider met een hoog en kundig serviceniveau. Complexe zaken eenvoudig en gemakkelijk maken zit in ons DNA. Hierdoor kunnen onze business partners snel en optimaal bedienen en ontzorgen, zodat die zich kunnen bezighouden met wat écht belangrijk is voor hun. 

Kernwaarden


Partnership
De business partner speelt een sleutelrol tot het succes van Youfone Zakelijk. We willen een relatie op basis van vertrouwen opbouwen. Daarvoor is het belangrijk dat we eerlijk en transparant zijn in onze keuzes, communicatie en bedrijfsvoering. We streven naar een gelijkwaardige relatie, waarbij de rol, taken en verantwoordelijkheden van zowel Youfone Zakelijk als de business partner duidelijk zijn. Geen verrassingen, trucjes en gekke dingen. No-nonsense, duidelijk en eerlijk. We zullen altijd zoeken naar een win-win oplossingen, zodat we samen de eindgebruikers blij kunnen maken.  

Persoonlijk
De samenwerking doen we op een persoonlijke en informele manier. We kennen onze business partners bij naam en weten wat er bij ze speelt, zodat we ze optimaal kunnen helpen. We vragen onze business partners om mee te denken, oplossingen te zoeken en samen innovaties te ontwikkelen die bijdragen aan de bedienen van de eindgebruiker. We zeggen je en jij, zijn benaderbaar, je kan met ons lachen, maar je kunt ons ook zeggen waar het op staat als we een fout hebben gemaakt. Dat doen we met respect voor elkaar en op een constructieve manier, zodat we er beiden van leren en er beter van worden.  
 
Synergie
We gaan ervoor zorgen dat de business partner maximaal is uitgerust met de juiste tools om de eindgebruiker volledig te kunnen ontzorgen, bedienen en supporten. Dat doen we in de eerste plaats vanuit ons gebruiksvriendelijke beheerportaal. Dé tool die de business partner in staat stelt snel te reageren op vragen van de eindgebruiker of actie te kunnen nemen indien nodig. Complexe zaken eenvoudig maken, dat is waar het kundige team van Youfone Zakelijk dagelijks mee bezig is, zodat we niet anders dan kwaliteit kunnen leveren.   

 

 • Sim Only geldig in EU
  Sim Only geldig in EU
 • Mobiele data delen
  Mobiele data delen
 • Premium KPN-netwerk
  Premium KPN-netwerk
 • Uitmuntende service
  Uitmuntende service
 • Beheerportaal
  Beheerportaal