Skip to main content

 

Over youfone zakelijk

 
Zakelijk
Youfone Zakelijk is een mobiele telecom provider. Wij bieden een uitgebreide keuze aan mobiele abonnementen voor de zakelijke markt.

Dit doen we samen met onze businesspartners. Samen staan we sterk en verbinden we zakelijke Nederland op het beste premium netwerk van KPN.

Wij kennen onze businesspartners bij naam en weten wat er bij ze speelt, zodat we ze op een persoonlijke manier kunnen helpen.

Door onze focus op eenvoud en gemak houden we de prijs laag. We zorgen dat onze businesspartners zijn uitgerust met de juiste tools om de eindklant optimaal te bedienen.
 

 

Kernwaarden

 

Partnership
De business partner speelt een sleutelrol tot het succes van Youfone Zakelijk. We willen een relatie op basis van vertrouwen opbouwen. Daarvoor is het belangrijk dat we eerlijk en transparant zijn in onze keuzes, communicatie en bedrijfsvoering. We streven naar een gelijkwaardige relatie, waarbij de rol, taken en verantwoordelijkheden van zowel Youfone Zakelijk als de business partner duidelijk zijn. Geen verrassingen, trucjes en gekke dingen. No-nonsense, duidelijk en eerlijk. We zullen altijd zoeken naar een win-win oplossing, zodat we samen de eindgebruikers blij kunnen maken.
 
Persoonlijk 
Samenwerken doen we op een persoonlijke en informele manier. We kennen onze business partners bij naam en weten wat er bij ze speelt, zodat we ze optimaal kunnen helpen. We vragen onze business partners om mee te denken, oplossingen te zoeken en samen innovaties te ontwikkelen die bijdragen aan de bedienen van de eindgebruiker. We zeggen je en jij, zijn benaderbaar, je kan met ons lachen, maar je kunt ons ook zeggen waar het op staat als we een fout hebben gemaakt. Dat doen we met respect voor elkaar en op een constructieve manier, zodat we er beiden van leren en er beter van worden.

 
Eenvoud
Door onze focus op eenvoud houden wij processen efficiënt en de prijs laag. We zorgen dat de business partner maximaal is uitgerust met de juiste tools om de eindgebruiker volledig te kunnen bedienen. Dat doen we in de eerste plaats vanuit ons gebruiksvriendelijke beheerportaal. Dé tool die de business partner in staat stelt snel actie te kunnen ondernemen indien nodig. Complexe zaken eenvoudig maken, dat is waar het kundige team van Youfone Zakelijk dagelijks mee bezig is.
 
 • Geldig in EU
  Geldig in EU
 • Mobiele data delen
  Mobiele data delen
 • Premium KPN-netwerk
  Premium KPN-netwerk
 • Persoonlijke service
  Persoonlijke service
 • Eenvoudig beheerportaal
  Eenvoudig beheerportaal