Skip to main content

Over Youfone Zakelijk

 

 

Youfone Zakelijk is een mobiele telecomprovider met een uitgebreide keuze aan mobiele abonnementen voor de zakelijke markt. Met onze businesspartners werken we samen en verbinden we Zakelijk Nederland voor een eerlijke prijs. We zorgen ervoor dat onze partners zijn uitgerust met de juiste tools om de eindklant (in het MKB) optimaal te bedienen. 

 

 

Zakelijk DNA, hart voor de zaak

 

Youfone Zakelijk staat voor een no-nonsense aanpak die duidelijk en eerlijk is. Bij ons geen rare fratsen en trucs, maar een persoonlijke verstandhouding en relatie die gebaseerd is op vertrouwen en openheid, met hart voor de zaak. Heb je als partner een kritische noot te kraken, dan luisteren wij. En is er behoefte aan een tool, en zijn er meerdere partners met dezelfde behoefte, dan zorgen wij ervoor dat die tool er komt. Uitgangspunt hierbij is een win-win oplossing, zodat we de eindgebruiker blij kunnen maken. 

Awards

 

Youfone wordt door de Consumentenbond in de categorie mobiele provider beoordeeld met een 8,6. We zijn uitgeroepen tot winnaar van de Opiness Award 2023 in de categorieën Telecom én Internet. Ook hebben we bij Pricewise de Sim Only Provider Award gewonnen.

Slimme beheeromgeving

 

Bedrijven zijn blij met ons beheerportaal en daar zijn we trots op. In MyYoufone Zakelijk kun je als bedrijf en als partner zelf je mobiele abonnementen beheren, aan de knoppen zitten en in controle zijn. Ons gebruiksvriendelijke beheerportaal stelt bedrijven en partners in staat snel inzicht te krijgen en actie te ondernemen als dat nodig is. Complexe zaken eenvoudig maken. Dat is waar het kundige team van Youfone Zakelijk dagelijks mee bezig is. 

Werken bij ons

 

We houden ervan zaken slim te regelen voor onze klanten. Dat doen we met een team van specialisten die goed zijn in hun vak. Wil jij je skills optimaal benutten bij een dynamisch en ambitieus bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur? Ben je rechtdoorzee, goed in je vak en denk je dat je een goede bijdrage kunt leveren aan onze korte en lange termijndoelstellingen? Kijk dan eens bij onze vacatures

Heb je vragen?

Of wil je graag een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact op. We helpen graag!
 • Mail ons

  Stuur ons een mail via contact@youfonezakelijk.nl

  We streven ernaar om jouw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden.

 • Bel ons

  Heb je liever een persoonlijk gesprek, bel ons dan even. 

  Wij zijn op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer: 088-0316000.

 • Teruggebeld worden

  Stuur een mail naar contact@youfonezakelijk.nl en geef aan op welk nummer wij je kunnen bereiken.

  Een van onze specialisten belt jou binnen 1 werkdag terug.