Skip to main content

Over Youfone Zakelijk

 

 

Youfone Zakelijk is een mobiele telecomprovider met een uitgebreide keuze aan mobiele abonnementen voor de zakelijke markt. Met onze businesspartners werken we samen en verbinden we Zakelijk Nederland voor een eerlijke prijs. We zorgen ervoor dat onze partners zijn uitgerust met de juiste tools om de eindklant (in het MKB) optimaal te bedienen. 

 

 

Zakelijk DNA, hart voor de zaak

 

Youfone Zakelijk staat voor een no-nonsense aanpak die duidelijk en eerlijk is. Bij ons geen rare fratsen en trucs, maar een persoonlijke verstandhouding en relatie die gebaseerd is op vertrouwen en openheid, met hart voor de zaak. Heb je als partner een kritische noot te kraken, dan luisteren wij. En is er behoefte aan een tool, en zijn er meerdere partners met dezelfde behoefte, dan zorgen wij ervoor dat die tool er komt. Uitgangspunt hierbij is een win-win oplossing, zodat we de eindgebruiker blij kunnen maken. 

Awards

 

Youfone is door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste mobiele provider van het vierde kwartaal van 2023. Ook zijn we uitgeroepen tot winnaar van de Opiness Award 2024 in de categorieën Telecom én Internet. Bij Pricewise hebben we de Sim Only Provider Award gewonnen.

awards

Slimme beheeromgeving

 

Bedrijven zijn blij met ons beheerportaal en daar zijn we trots op. In MyYoufone Zakelijk kun je als bedrijf en als partner zelf je mobiele abonnementen beheren, aan de knoppen zitten en in controle zijn. Ons gebruiksvriendelijke beheerportaal stelt bedrijven en partners in staat snel inzicht te krijgen en actie te ondernemen als dat nodig is. Complexe zaken eenvoudig maken. Dat is waar het kundige team van Youfone Zakelijk dagelijks mee bezig is. 

Werken bij ons

 

We houden ervan zaken slim te regelen voor onze klanten. Dat doen we met een team van specialisten die goed zijn in hun vak. Wil jij je skills optimaal benutten bij een dynamisch en ambitieus bedrijf met een open en informele bedrijfscultuur? Ben je rechtdoorzee, goed in je vak en denk je dat je een goede bijdrage kunt leveren aan onze korte en lange termijndoelstellingen? Kijk dan eens bij onze vacatures