Skip to main content

De Slimste Keuze voor ondernemers!

 • Bellen via 4G en wifi

  Bellen via 4G, oftewel VoLTE (voice over LTE), is de nieuwe standaard voor mobiel bellen. Maak je bij het bellen gebruik van een snel wifi-netwerk, dan wordt dat ook wel VoWifi (voice over wifi) genoemd. Het klinkt als bellen via het internet, en dat is het ook!

  Lees meer
 • MDM
  Mobile Device Management

  Met Mobile Device Management (MDM) beheer en beveilig je al je zakelijke mobiele apparaten op 1 plek. Zo zijn niet alleen jouw bedrijfsgegevens en applicaties goed beveiligd, je medewerkers werken dan ook optimaal met hun zakelijke smartphones en tablets. 

  Lees meer
 • voicemail
  Visual voicemail

  Met Visual voicemail beheer je alle voicemailberichten heel efficiënt. Door een lijst van ingesproken berichten te tonen, zie je direct wie de afzender is en wat de lengte is van het bericht.

  Lees meer
 • KPN-logo
  Premium KPN-netwerk

  Wij maken gebruik van het betrouwbare premium KPN-netwerk, uitgeroepen tot beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. 

  Lees meer
 • Mobiel gebruik buitenland

  Bij Youfone Zakelijk kun je in heel Europa onbezorgd internetten, bellen en sms'en vanuit je bundel. Bij de dienstverlening voor MKB en Grootzakelijk is bellen van Nederland naar EU landen ook inbegrepen en zijn er voordelige bundels buiten Europa beschikbaar.

  Lees meer
 • Beheren
  MyYoufone Zakelijk

  Wat is fijner dan zelf aan de knoppen zitten? Juist, en bij ons kan dat! In de beheeromgeving in MyYoufone Zakelijk heb je als bedrijf of als businesspartner 24/7 inzicht in de gegevens van je werknemers of van je klanten. 

  Lees meer

Heb je vragen?

Neem dan hier contact op. We helpen graag!