Skip to main content

Partnerships op basis van vertrouwen

 

Samen de zakelijke markt in Nederland optimaal bedienen. Met die ambitie is Youfone de zakelijke telecommarkt in Nederland in januari betreden. Er is een compleet nieuwe propositie gebouwd, gericht op zakelijk Nederland. Dat doen we samen met lokale business partners. Er zijn al vele partnerships gesloten met enthousiaste business partners. Graag vertellen we meer over de samenwerking met Nox Telecom.

Nox Telecom

Nox Telecom

Nox Telecom is een telecomaanbieder die zich specifiek richt op de zakelijke markt op het gebied van VoIP, internet en mobiel. Met vestigingen in Venray en het WTC Rotterdam bedient Nox geheel Zuid-Nederland. Nox is vanaf de start van Glasweb-Venray ook een betrouwbare provider op dit supersnelle glasvezelnetwerk.

 

Wouter Borst, directeur Youfone Zakelijk: “Youfone Zakelijk richt zich puur op mobiele telefonie voor de zakelijke markt. Daar willen we de beste in zijn! Business partners hebben daarentegen een hele brede focus en willen juist overal goed in zijn. Zij willen de eindklant een volledig aanbod kunnen doen en ze volledig ontzorgen. Hoe beter onze mobiele dienstverlening, hoe succesvoller de business partner. Dat is voor ons beide de ambitie en daar vullen Nox Telecom en Youfone Zakelijk elkaar perfect aan.”

 

Partnerships op basis van vertrouwen

Youfone Zakelijk is op zoek naar de juiste lokale business partners. Partnerships die gebaseerd zijn op vertrouwen, gelijkwaardigheid en eerlijkheid. “We hebben een unieke propositie waarbij we de regie van de relatie met de eindklant uit handen geven aan de business partners. Dat doen we alleen als we een business partner ook echt vertrouwen. We faciliteren onze partners met het premium KPN-netwerk tegen lage prijzen, een eenvoudig beheerportaal en persoonlijke service. We werken met een interessant verdienmodel voor de business partner, waarmee zij snelle service kunnen bieden richting de eindklant, aldus Wouter”.

 

Dit is voor Nox Telecom één van de belangrijkste redenen voor het sluiten van het partnership. “Voor ons is het belangrijk dat we waarde kunnen bieden aan onze klanten en ze direct kunnen helpen als het nodig is. Dus dat betekent dat we alle mobiele abonnementen zelf willen beheren, zelf wijzigingen willen aanbrengen en zelf kunnen factureren. Het beheerportaal werkt perfect, we hebben volledige controle en kunnen zelfs onze grotere klanten toegang geven. Daarnaast is Youfone een grote naam in Nederland. Als ik Youfone verkoop en vertel dat ze gebruik maken van het premium KPN-netwerk is betrouwbaarheid geen onderwerp meer.”

 

Wil je meer weten of heb je interesse om business partner te worden? Neem dan contact met ons op!

 • EU
  Sim Only geldig in EU
 • nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • kpn netwerk
  Betrouwbaar KPN-netwerk
 • klantenservice
  Gratis klantenservice
 • bedenktijd
  14 dagen bedenktijd