Skip to main content

Waarom kiezen ondernemers voor Youfone Zakelijk?

Ook als je niet de grootste bent, is Youfone Zakelijk de slimste keuze. Als kleinzakelijke klant heb je tot en met vijf medewerkers keuze uit verschillende, voordelige Sim Only-abonnementen. Bovendien maak je gebruik van het premium KPN-netwerk. 

 • Controle bel-data
  Controle door bel- en dataplafond

  Nooit meer onverwacht buiten de bundel gaan? Stel dan een bel- en dataplafond in. Hiermee krijg je een waarschuwing per sms én e-mail zodra je 80% en 100% van je databundel hebt verbruikt. 

 • Nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud

  Nummers behouden gaat heel eenvoudig. Geef tijdens het bestelproces aan dat je jouw huidige telefoonnummers wilt behouden. Wij zorgen er dan voor dat je huidige aansluiting wordt opgezegd en kosteloos wordt overgezet naar Youfone Zakelijk. Een slimme keuze! 

 • KPN-logo
  Premium KPN-netwerk

  Natuurlijk wil iedereen op een betrouwbaar en stabiel mobiel netwerk kunnen vertrouwen. Het premium KPN-netwerk is uitgeroepen tot beste en snelste mobiele netwerk. Daardoor kan je rekenen op goed bereik, supersnel internet en een landelijke dekking. 

  Meer over het premium KPN-netwerk

Premium kwaliteit voor een lage prijs  

Met een Sim Only-abonnement van Youfone Kleinzakelijk profiteer je in heel Nederland van uitstekende dekking voor een scherpe prijs. Perfect voor kleine ondernemers. Bestel tot wel 5 Sim Only-abonnementen via onze kleinzakelijke bestelpagina. 

Voor zzp'ers

Ben je zzp’er? Ook dan is Youfone Zakelijk De Slimste Keuze. Als zzp'er kies je bij Youfone het Sim Only-abonnement dat het beste bij je past.  Profiteer onder andere van zeer voordelige abonnementen van 1 of 2 jaar. Of ga voor een flexibel abonnement dat je maandelijks kunt aanpassen. Je krijgt daarnaast kosteloos een aparte btw-vermelding op je factuur. Ideaal voor zzp'ers. 

Voor MKB en Grootzakelijk

Heb je zes of meer medewerkers in dienst? Dan val je onder MKB of Grootzakelijk. Ook in dat geval ben je bij Youfone Zakelijk aan het juiste adres. Als grootzakelijke of MKB-klant heb je al genoeg aan je hoofd. Daarom ontzorgen wij je graag. Onze kracht ligt in samen versnellen. Dat doen we met advies op maat en tegen de beste voorwaarden. Zo blijft jouw focus waar die moet liggen.  

Heb je vragen?

Of wil je graag een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact op. We helpen graag!
 • mailons
  Mail ons

  Stuur ons een mail via contact@youfonezakelijk.nl.

  We streven ernaar om jouw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden.

 • belons
  Bel ons

  Heb je liever een persoonlijk gesprek, bel ons dan even. 

  Wij zijn op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer: 0880316050.

 • teruggebeldworden
  Teruggebeld worden

  Stuur een mail naar contact@youfonezakelijk.nl en geef aan op welk nummer wij je kunnen bereiken.

  Een van onze specialisten belt jou binnen 1 werkdag terug.