Skip to main content

Ferwerda Beveiliging B.V. vertelt:

 

Eigenaar Bauke Ferwerda werkte jarenlang bij een beveiligingsbedrijf en heeft daar vooral geleerd hoe het niet moet. In 2012 richt hij Ferwerda Beveiliging B.V. op. Al snel kreeg hij een grote opdracht te pakken en groeit vanuit daar hard door. Met het groeien van het bedrijf groeit het aantal medewerkers. En dus ook het aantal telefoonabonnementen.

Bereikbaarheid is van groot belang 

Omdat bereikbaarheid bij Ferwerda Beveiliging B.V. erg belangrijk is en het bedrijf hard groeit, worden telefoonabonnementen een grotere kostenpost. Na een aantal vergelijkingen kozen zij voor Youfone Zakelijk. Naast de aantrekkelijke tarieven was de landelijke dekking via het KPN-netwerk een groot pluspunt voor Bauke. De medewerkers werken namelijk door heel het land en de bereikbaarheid voor beveiliging is belangrijk.


‘Tariefmatig is Youfone Zakelijk echt een stuk aantrekkelijker dan onze vorige telecomprovider.’

Snel operationeel 

In de beveiligingswereld moet er snel geschakeld worden. Als het bedrijf ’s morgens gebeld wordt voor een opdracht, moeten beveiligers diezelfde middag klaarstaan. De beveiligers hebben dan direct een telefoon met een werkende simkaart nodig. Als voorbeeld noemde Bauke de vaccinatielocaties die in de coronaperiode uit de grond werden gestampt. Om snel iets op te starten heb je ook snel de middelen nodig. Youfone Zakelijk maakte het toen mogelijk om de simkaarten snel te regelen.

 

'Het is heel fijn dat Youfone Zakelijk bereikbaarheid snel waar kan maken.'

Ook overstappen? 

Wil je voor jouw organisatie ook een stabiele en snelle zakelijke Sim Only-provider, net als Ferwerda? Neem dan nu contact met ons op. We bespreken graag al je wensen met je.