Skip to main content

Wat zijn voordelen voor jouw bedrijf?

Wij maken gebruik van het betrouwbare premium KPN-netwerk, uitgeroepen tot beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Dus reken op goed bereik, de slimste keuze voor jouw bedrijf!

  • Landelijke en stabiele dekking

    Er wordt constant gewerkt aan verbetering van het mobiele netwerk. Met supersnel internet en 4G & 5G dekking in heel Nederland zorgen we ervoor dat je altijd en overal verbonden bent. Bekijk de dekking in Nederland en vul je postcode in voor het bereik in jouw regio.

  • Ongestoord bellen via 4G

    Dat is bellen via internet, ook wel Voice over LTE genoemd, zonder dat het je extra MB’s kost. Je belt dus nog steeds vanuit je belbundel. Voordeel is: altijd en overal bereik zowel binnen als buiten, een betere geluidskwaliteit zonder ruis en je oproep start sneller.

  • Notificatie bij hoog verbruik

    Vrezen voor onverwachte buiten-de-bundelkosten hoeft niet meer, want je hebt het zelf in de hand. Ieder individueel nummer ontvangt namelijk een waarschuwing per sms bij 80% en 100% verbruik van je tegoed. Dit geldt ook als je gebruik maakt van het delen van belminuten, sms en/of data met bijvoorbeeld collega’s.

Weten welk aanbod we hebben voor jouw bedrijf?

Kijk hier voor ons aanbod.