Skip to main content

Waarom Youfone Zakelijk voor jouw MKB?

Samen met ons landelijke netwerk van businesspartners verbinden wij zakelijk Nederland tegen een eerlijke prijs. Zonder gedoe of fratsen, gewoon de slimste keuze.
 • Flexibel data delen
  Flexibel data delen met collega’s

  Wij begrijpen dat je als ondernemer in control wilt zijn. Daarom bieden wij aantrekkelijke groepsbundels waarbij belminuten en MB’s met collega’s gedeeld worden. Bij hoog verbruik krijg je automatisch alerts en kun je zelf in MyYoufone Zakelijk de bundel aanpassen. Zo ben je altijd in control en krijg je nooit onverwachte buiten-de-bundelkosten.

 • Service
  Persoonlijke en snelle service

  Bij ons geen gedoe met lange keuzemenu’s, maar meteen iemand aan de lijn. Onze telefonistes weten wie je bent en kennen je bij naam. Als organisatie heb je te maken met ad hoc zaken waarvoor snelle actie nodig is. Dan is het fijn om te weten dat je als zakelijke klant een vaste contactpersoon hebt die snel mee schakelt.

 • Beheren
  Eenvoudig beheren in MyYoufone Zakelijk

  In MyYoufone Zakelijk regel je alles rondom je mobiele abonnement(en). Je voegt medewerkers heel makkelijk toe en past abonnementen net zo snel aan. En ook het uitvoeren van een sim-wissel of het aanpassen van een groepsbundel is zo gepiept.

Wat zeggen onze klanten?

 • Rotterdamse Mobiliteit Centrale RMC B.V.

  Marc van den Hof – ICT Manager: 

  "Het team van Youfone Zakelijk is een fantastisch bedrijf om mee te mogen samenwerken. Een club die louter met je meedenkt en hiermee bewust richt op de langetermijnrelatie.”

 • CityTec

  Robert Gundlach – Hoofd IT: 

  “Youfone Zakelijk is flexibel, eerlijk in werk/kostenverdeling en oplossingsgericht. Er wordt werkelijk geluisterd naar de klant om te komen tot een praktische, snel te implementeren en betaalbare oplossing. Jullie zijn een fijn team om mee samen te werken.”

 • Inreda Diabetic B.V.

  Anoniem: 

  “Het meest enthousiast ben ik over de mogelijkheden die het beheerportaal aan ons biedt en de hoge mate van controle die we hiermee kunnen uitoefenen.”

Heb je vragen?

Of wil je graag een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact op. We helpen graag!
 • mail ons
  Mail ons

  Stuur ons een mail via contact@youfonezakelijk.nl

  We streven ernaar om jouw bericht binnen 1 werkdag te beantwoorden.

 • bel ons
  Bel ons

  Heb je liever een persoonlijk gesprek, bel ons dan even. 

  Wij zijn op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer: 088-0316000.

 • terugbellen
  Teruggebeld worden

  Stuur een mail naar contact@youfonezakelijk.nl en geef aan op welk nummer wij je kunnen bereiken.

  Een van onze specialisten belt jou binnen 1 werkdag terug.