Skip to main content

26 februari 2024

Wat zijn de verschillen tussen een zakelijk telefoonabonnement met toestel en een zakelijk Sim Only-abonnement? Als ondernemer is het belangrijk om te kiezen voor het juiste telefoonabonnement. Laten we de opties eens bekijken.

Wat is een zakelijk telefoonabonnement met toestel?

Een zakelijk telefoonabonnement met toestel is een abonnement waarbij je niet alleen telefoonabonnementen krijgt, maar ook toestellen. Door de abonnementen met toestellen af te nemen, betaal je meer dan wanneer je voor Sim Only kiest.  

Wat is een zakelijk Sim Only-abonnement?

Met een zakelijk Sim Only-abonnement kun je voordelig bellen en internetten, omdat je geen toestellen afneemt. Dit type abonnement is ideaal als je al toestellen hebt of als je daar voordelig aan kan komen. Omdat je met Sim Only geen toestellen afbetaalt, is je abonnement supervoordelig.

Ga voor een Sim Only-abonnement bij Youfone Zakelijk

Bij Youfone Zakelijk zit je goed als je op zoek bent naar zakelijke Sim Only-abonnementen. Volledig aangepast aan jouw specifieke behoeften. We helpen je graag, zodat het abonnement helemaal past bij jouw organisatie. Neem contact op.

Hoeveel telefoonnummers kunnen aangesloten worden aan hetzelfde zakelijke account? 

Val je onder Kleinzakelijk? Dan kan je maximaal 5 telefoonnummers gebruiken op je zakelijke account. Val je onder MKB of Grootzakelijk? Dan zit er geen limiet op het aantal telefoonnummers dat je kan afnemen. Meer weten? Bekijk alles over zakelijke Sim Only.

Kunnen medewerkers het telefoonnummer overnemen als ze niet meer in dienst zijn? 

Als organisatie maak je afspraken met het telecombedrijf waar de nummers zijn ondergebracht. Afhankelijk van deze afspraken kunnen medewerkers hun telefoonnummer meenemen wanneer ze uit dienst gaan.

Hoe wordt het zakelijke Sim Only-abonnement afgeschreven? 

Voor Kleinzakelijk factureren we de Sim Only-abonnementen zelf. Omdat we Sim Only voor MKB en Grootzakelijk via partners aanbieden, factureren de partners die abonnementen meestal. Afhankelijk van de afspraken met de partner kunnen wij hen helpen met het opmaken van de facturen.

Interesse in een zakelijk Sim Only-abonnement? 

We praten graag met je verder over jouw wensen voor een zakelijk Sim Only-abonnement. Bel ons op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur op het telefoonnummer 
088 – 0316000. Of stuur een e-mail naar contact@youfonezakelijk.nl