Skip to main content

26 maart 2024

Altijd en overal je zaken kunnen regelen en goed bereikbaar zijn: voor jou als ondernemer is dat het belangrijkste wat er is. Bij Youfone Zakelijk maak je daarom gebruik van het beste netwerk van Nederland.

Stel je runt een detacheringsbureau. Het is dan niet alleen essentieel dat je goed bereikbaar bent voor klanten, maar ook dat je medewerkers altijd en overal kunnen werken. En dat mét een betrouwbare en snelle internetverbinding. Bij Youfone Zakelijk is dat geen probleem, want wij werken met het beste netwerk van Nederland, het premium KPN-netwerk.

KPN-kwaliteit

Wat houdt dat dan in: het beste netwerk van Nederland? Dat vertellen we je graag. Youfone Zakelijk maakt gebruik van het premium KPN-netwerk. Al voor het derde jaar op rij door de onafhankelijke Ookla-speedtest uitgeroepen tot het snelste en beste netwerk van Nederland. Dat betekent de snelste up- en downloadsnelheid en beste mobiele dekking. Altijd razendsnelle 5G-verbinding en een goede bereikbaarheid. Waar in Nederland je ook bent.

Persoonlijk contact

Als zakelijke klant krijg je bij ons ook één vaste contactpersoon en aanspreekpunt. Wel zo handig, want iemand die jouw bedrijf kent en weet wat er speelt. Zo hoef jij niet elke keer jouw verhaal opnieuw uit te leggen. Daarnaast hebben onze medewerkers een hoog kennisniveau waardoor we zo’n 80% van de vragen direct kunnen beantwoorden.

Klinkt goed?

Wil jij ook een gebruik maken van ons premium KPN-netwerk en snelle service? En ben je een ondernemer met maximaal 5 medewerkers? Bekijk dan ons aanbod. Heb je meer dan 5 zakelijke Sim Only-abonnementen nodig? Neem dan contact met ons op voor een voorstel.