Skip to main content

27 november 2023


Natuurlijk wil je als ondernemer niet bezig zijn met telecom. Maar soms heb je een vraag. Over je verbruik bijvoorbeeld. Of wil je advies over welke abonnement het beste bij je past of hoe je kunt besparen. Dan zijn onze businesspartners er voor je. Er zit er altijd wel één bij jou in de buurt.
 

Een landelijk netwerk van businesspartners

Onze Youfone Zakelijk Sim Only-abonnementen bieden wij aan via businesspartners. Door heel Nederland zijn er inmiddels 225 partnerships gesloten waardoor er een landelijk netwerk van businesspartners is opgebouwd. Onze businesspartners zijn specialisten op het gebied van Telecom. Zij kunnen jou helpen met al jouw vragen en met het maken van de juist keuzes. En met zo’n groot landelijk netwerk, zit er dus altijd wel een partner bij jou in de buurt. En het grootste voordeel? Vaak kan je naast mobiele telefonie, meerdere diensten bij hen onderbrengen.
 

Wat kunnen ze voor je doen?

Dankzij het lokale karakter van onze businesspartners kunnen zij je altijd supersnel van dienst zijn. Heb je met spoed een nieuwe simkaart nodig? Zo geregeld! Maar dat niet alleen. Een Youfone Zakelijk businesspartner kijkt ook graag met klanten mee naar bijvoorbeeld het verbruik, stuurt bij en informeert je proactief als je bijvoorbeeld buiten je bundel dreigt te gaan. De businesspartner is ook echt klanteigenaar. Klanteigenaarschap betekent bij ons dat de klantrelatie volledig aan de partners is toevertrouwd. Zij zorgen voor de benodigde ondersteuning om succes te verzekeren en bieden je supersnel antwoord bij dringende vragen.
 

Voordelen Sim Only-abonnement Youfone Zakelijk

Sluit jij als ondernemer via een businesspartner een Sim Only-abonnement af bij Youfone Zakelijk? Dan zijn hier een aantal voordelen aan verbonden. Zoals voordelige abonnementen, flexibel data delen met collega’s en inzicht en controle via het MyYoufone Zakelijk portaal.
 

Meer weten?

Wil jij als ondernemer een Sim Only-abonnement van Youfone Zakelijk? Wij brengen jou graag in contact met een businesspartner bij jou in de buurt. Óf wil jij als Telecomspecialist een partnership aangaan? Laat het ons weten!