Waarom Youfone?

Ook voor zakelijk gebruik biedt Youfone voordelige Sim Only abonnementen aan via het premium KPN netwerk. Kies eenvoudig een bundel die bij je past en maak gebruik van ons supersnelle 4G+ internet. Je hebt altijd controle over het gebruik via de persoonlijke 'MyYoufone' omgeving en met de Youfone app.

Topscore consumentenbond

Youfone behoort tot de beste Sim Only providers van Nederland, dat blijkt uit het testoordeel van de consumentenbond. Vooral op prijs-kwaliteit, service en netwerkkwaliteit behaalde wij een hoge score ten opzichte van overige telecomproviders.

Zelf bel-& dataplafond instellen
Wij maken het graag zo makkelijk mogelijk om zorgeloos gebruik te maken van je sim only abonnement. Zo kunt je bijvoorbeeld zelf het bel-& dataplafond instellen om controle te houden over de kosten. Ook is het mogelijk om het verbruik makkelijk bij te houden met de Youfone app.
 
Goed bereikbaar en snel 4G+ internet
Youfone maakt gebruik van het premium KPN netwerk waardoor je altijd goed bereik en snel 4G+ internet hebt.

Winnaar Beste Service Award

Youfone streeft er elke dag naar om bij de beste Sim Only providers van Nederland te blijven behoren. Regelmatig winnen wij mooie awards. Dit jaar ontvingen wij een blijk van waardering met betrekking tot onze service. Met een klantwaardering van 8.9 scoren we het hoogst van alle sim only aanbieders en wonnen hiermee de Beste Service Award 2017. Met deze felbegeerde onderscheiding behoren we tot de meest klantgerichte bedrijven van Nederland!

Bovendien wonnen wij ook in 2016 de Beste Service award en een prijs voor het snelste mobiele internet van Nederland. Met een score van 8,2 heeft de consumentenbond Youfone uitgewezen tot de 2de beste mobiele sim only provider in 2015. Ook wonnen wij een mooie award voor meest gekozen Sim Only provider 2015. Deze onderscheiding ontvingen wij van Simonlyvergelijken.net.