Skip to main content

De kracht van business partners

Youfone Zakelijk biedt in het Midden-en kleinbedrijf mobiele sim only abonnementen uitsluitend aan via business partners. Onze business partners weten als geen ander wat er bij jouw bedrijf speelt. Zo krijg jij als zakelijke klant het beste premium netwerk van KPN en daarnaast snelle en persoonlijke service van een lokale partner.

WAAROM YOUFONE ZAKELIJK?

 • KPN-netwerk
  Beste premium netwerk KPN
  Het KPN-netwerk is uitgeroepen tot het beste en snelste netwerk van Nederland. Dus reken maar op goed bereik.
 • Service
  Snelle en persoonlijke service
  Youfone Zakelijk gaat voor persoonlijke service. In een landschap waar prijs en matige service de boventoon voeren, staan wij voor kwaliteit en gemak.
 • Beheer portaal
  Eenvoudig beheerportaal
  Youfone Zakelijk levert een gebruiksvriendelijk beheerportaal waar snel en eenvoudig mobiele abonnementen beheert kunnen worden.

 

Business partner is klanteigenaar

De zakelijke klant blijft te allen tijde jouw klant. Het klanteigendom en dus ook de factuurrelatie, ligt volledig bij de business partner. Powered by Youfone. Zo heb jij als Partner volledige controle over jouw zakelijke klant. Wil je jouw klant vanuit jouw eigen facturatiesysteem facturen, geen probleem. Dit kan eenvoudig geregeld worden via xml of csv. Maar ook kan er gebruik worden gemaakt van de facturatiemodule vanuit het online beheerportaal van Youfone Zakelijk.
 

1+1 = 3

Bij Youfone krijgt jouw klant premium kwaliteit van KPN voor een lage prijs. Maar als business partner ook een goed verdienmodel en ondersteuning vanuit Youfone. Zo bieden wij partners marketing ondersteuning en denken we graag mee hoe we samen klanten blij kunnen maken met Youfone.
 

Snel en eenvoudig je klant helpen

Aan ons de taak te zorgen dat alle middelen aanwezig zijn om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Dit doen we vanuit ons beheerportaal en met persoonlijke service. Geen wachtrijen, tickets of complexe aanvragen. Ook vragen wij onze partners mee te denken hoe we dingen slimmer kunnen doen. Met als doel de zakelijke eindklant zo goed mogelijk te bedienen tegen een Youfone prijs.
 

Leads beleggen we bij onze partners

Heeft een zakelijke klant interesse in één van onze abonnementen helpen we ze graag in samenwerking met onze partners. Zo worden Youfone Zakelijk leads altijd belegd bij één van onze partners.

Laat je inspireren door onze partners

 • Partnership
  Nox Telecom

  Partnership op basis van vertrouwen en samen op een eerlijke en gelijkwaardige manier de eindklant succesvol bedienen. Marc van Bracht (directeur Nox Telecom) vertelt meer over het partnership dat we met Nox Telecom hebben gesloten.

  Lees verder
 • Service
  Theiner ICT

  Mobiele telefonie maakt de ICT-dienstverlening compleet. Door de samenwerking met Youfone Zakelijk kan Theiner ICT nu haar klanten een totaaloplossing bieden van telecom en IT.

  Lees verder
 • Persoonlijke service
  WeBellen

  Eerlijk, transparant, elkaar helpen en elkaar iets gunnen. Gelijkwaardig samenwerken dus, waarbij we elkaar aanvullen en samen de eindklant zo goed mogelijk bedienen. In dit artikel lees je meer over de ervaringen van Anton Bukkens (directeur Webellen).
   

  Lees verder
 • Geldig in EU
  Geldig in EU
 • Mobiele data delen
  Mobiele data delen
 • Premium KPN-netwerk
  Premium KPN-netwerk
 • Persoonlijke service
  Persoonlijke service
 • Eenvoudig beheerportaal
  Eenvoudig beheerportaal