Stel gratis een belplafond in

Youfone heeft nu een belplafond, hiermee kun je een eigen limiet instellen voor nationaal bellen en sms-en. Door middel van het instellen van een belplafond voorkom je onverwacht hoge kosten voor nationaal bellen en sms-en. Je kunt het belplafond gemakkelijk activeren via de MyYoufone omgeving en het bedrag kiezen waarmee je het belplafond wilt instellen. Het bedrag waarmee je het belplafond instelt, is exclusief maandelijkse abonnementskosten. Het belplafond is in te stellen voor €10, €20, €50, €100 en €300 euro.

Zodra je het belplafond activeert, gaat deze in per de 1ste van de volgende maand.

Over het belplafond

Ben je een nieuwe klant en is het telefoonnummer nog niet geactiveerd?  Dan is het mogelijk het belplafond in te stellen voordat het telefoonnummer actief is. Zodra het telefoonnummer actief is, geldt het belplafond al direct voor die maand.
Een belplafond is niet mogelijk bij data only abonnementen.

Voorbeeld:
Je hebt een abonnement afgesloten op 2 januari 2015 en je ontvangt een bevestiging dat het telefoonnummer actief wordt op 12 februari 2015. Je kunt dan tussen 2 januari 2015 en 12 februari 2015 via de MyYoufone pagina een belplafond instellen. Op 12 februari 2015 gaat je belplafond direct in.

Let op: het belplafond is exclusief additionele kosten zoals bellen naar het buitenland en betaalde informatienummers. Deze worden hier niet in meegenomen.

Het belplafond vervalt aan het einde van de maand en wordt gereset op de eerste van de volgende maand. Eventuele belminuten en sms berichten die je over hebt aan het einde van de maand uit de bundel, vervallen ook aan het einde van de maand.

Bij een verbruik van ongeveer 80% van je belplafond, ontvangt je een waarschuwing per e-mail. Bij een verbruik van 100% wordt je afgesloten voor uitgaand verkeer.
Het is mogelijk om je belplafond ieder gewenst moment aan te vullen voor de resterende maand. Via de MyYoufone omgeving kun je het belplafond aanvullen en de betaling direct voldoen via IDEAL. Zodra de betaling binnen is, ontvang je een bevestiging per e-mail. Je kunt dan weer bellen en sms-en.