Skip to main content

Databundels, belminuten, nummerbehoud… bij de keuze voor een mobiel abonnement komen nogal wat zaken kijken. Wij zetten de 8 belangrijkste voordelen van een zakelijk abonnement voor ondernemers bij Youfone daarom voor je op een rij. Wel zo makkelijk toch?

 

Als ondernemer besteed je je tijd liever aan andere dingen. Je bent druk met het runnen van je bedrijf. Maar goed bereikbaar zijn, is natuurlijk altijd van groot belang. En om dat te regelen ben je bij Youfone aan het juiste adres.

 

1. Snel bereikbaar
Eindeloos in de wacht hangen als je een vraag of probleem hebt? Nee toch? Bij een Youfone Zakelijk abonnement krijg je altijd binnen 20 seconden iemand aan de lijn om je te helpen. Zodat jij lekker snel weer door kan met zaken waar je je tijd liever aan besteed.

 

2. Premium netwerk
Natuurlijk wil je als ondernemer altijd bereikbaar zijn. Daarom zit Youfone op het premium KPN-netwerk dat is uitgeroepen tot beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Reken dus op goed bereik, supersnel 5G internet en een landelijke dekking.

 

3. MB’s delen
Samen met collega's mobiel internetten vanuit één groepsbundel. Gaat een van jouw medewerkers buiten zijn of haar bundel? Dan worden eerst de tegoeden van de andere collega's aangesproken en krijg je niet direct een buitenbundel factuur. Wel zo eerlijk toch?

 

4. Meteen inzicht
Inzicht maakt het leven overzichtelijker en dat geldt ook voor je verbruikskosten. Via je eigen MyYoufone Zakelijk beheeromgeving heb je altijd realtime inzicht in je verbruik. Bovendien krijgt iedere mobiele gebruiker een melding op 80% en op 100% van je individuele databundel. Bang zijn voor onverwachte kosten is dus verleden tijd!

 

5. Uniforme einddatum
Sluit je een nieuw abonnement af voor een nieuwe medewerker? Dan krijgt dat abonnement altijd dezelfde looptijd, einddatum en voorwaarden als het huidige contract. Geen versnipperde administratie dus, maar overzicht! Daar houden we van.

 

6. Gratis nummerbehoud
Van telefoonnummer wisselen wil niemand, want stel dat jouw klant je dan niet meer kan bereiken? Bij Youfone kan je gewoon je nummer behouden. Gratis en voor niets. Geef tijdens het bestelproces aan dat je je nummer wil meenemen en wij regelen de rest. Slim, snel en eenvoudig!

 

7. De nieuwste innovaties
Wij lopen graag voorop. Het snelste 5G-netwerk of bellen over LTE met de beste geluidskwaliteit: techniek staat nooit stil. Bij Youfone voorzien wij je altijd van de laatste innovaties. Gewoon binnen jouw lopende contract en zonder extra kosten zodat je er meteen van kunt profiteren.

 

8. Beste prijs-kwaliteit verhouding
Natuurlijk is de prijs van je abonnement belangrijk! Bij ons krijg je waar voor je geld, want wij hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding; Het beste netwerk voor de beste prijs. Daar word je blij van toch?

 

Klinkt goed?
Natuurlijk helpen we ook jou graag verder. Ben je een ondernemer met maximaal 5 medewerkers, kijk dan hier wat we voor jou kunnen betekenen. Heb je meer dan 5 zakelijke mobiele abonnementen, neem dan contact met ons op voor een voorstel.