Skip to main content

Deel spraak en databundels met collega's

Wij bieden een uitgebreide keuze aan mobile-only abonnementsvormen voor de zakelijke markt. Dat doet we in samenwerking met onze business partners.

Heb je meerdere abonnementen met dezelfde spraak- en/of databundel, dan kunnen deze bundels onderling met elkaar gedeeld worden. Heb je bijvoorbeeld vijf abonnementen die allemaal 3GB data hebben, dan wordt dat een grote bundel van 15GB. Handig voor die ene collega die altijd net over zijn 3GB databundel heen gaat.

Naast de data bundels delen ook alle abonnementen met 300 minuten/sms met elkaar. Heb je bijvoorbeeld tien abonnementen die allemaal 300 minuten/sms hebben, dan wordt dat een grote bundel van 3.000 minuten/sms.

Bij het opmaken van de factuur wordt voor alle abonnementen de balans opgemaakt. Wanneer iemand meer dan zijn bundel verbruikt heeft, worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht zolang het totaal tegoed niet wordt overschreden. Wanneer de totale groepsbundel alsnog wordt overschreden, dan worden de kosten naar rato aan de betreffende eindgebruiker toegekend. Eventueel resterende tegoeden zijn niet mee te nemen naar de volgende maand.

 

Fair use policy

 

Abonnementen met een databundel van dezelfde grootte delen hun data met elkaar tot een maximum (!) van 50GB per individueel abonnement. Hierboven betaal je een scherp buiten bundel tarief.

Abonnementen met een spraakbundel van dezelfde grootte delen hun minuten en sms berichten met elkaar tot een maximum (!) van 4.000 minuten of sms berichten per individueel abonnement. Hierboven betaal je een scherp buiten bundel tarief.

De Fair Use Policy geldt voor alle mobiele abonnementen.
 
 • Geldig in EU
  Geldig in EU
 • Mobiele data delen
  Mobiele data delen
 • Premium KPN-netwerk
  Premium KPN-netwerk
 • Persoonlijke service
  Persoonlijke service
 • Eenvoudig beheerportaal
  Eenvoudig beheerportaal