Skip to main content

Interesse in Youfone Zakelijk?

Wil jij als zakelijke klant mobiele sim only abonnementen afsluiten bij Youfone, ‘Yes You Can!’ Bij Youfone krijg je de premium kwaliteit van KPN voor een lage prijs. Hier profiteert zakelijk Nederland nu ook van. Youfone Zakelijk biedt vele voordelen voor bedrijven. Zo wordt mobiele data onderling met al jouw collega’s gedeeld. Kun je flexibel op- en afschalen en krijg je de service en support van een lokale telecom partner.

Heb je interesse in één van onze abonnementen helpen we je graag via een business partner bij jouw in de buurt. Direct bij ons afsluiten kan namelijk niet boven de 8 abonnementen. Maar niet getreurd bij onze partner ben je in goede handen.

Onze business partners zijn betrouwbare IT & Telecom professionals met veel ervaring in de zakelijke telefonie markt. Zij zijn bekend met de Youfone Zakelijk abonnementen en helpen jouw als zakelijke klant het abonnement kiezen dat het beste aansluit bij jouw organisatie en collega’s. Zij zijn voor jouw het directe aanspreekpunt. Heb je een vraag, staat onze partner voor je klaar met de support en service die jij als zakelijke klant verwacht. Ook wordt de factuur verstuurd vanuit de partner. Powered by Youfone.

Zo heb je jouw zakelijke mobiele telefonie eenvoudig geregeld bij een betrouwbare partner in de buurt voor een Youfone prijs.

VERSCHIL TUSSEN DE ZAKELIJKE ABONNEMENTEN

Kleinzakelijk MKB & grootzakelijk
exist Tot maximaal 8 abonnementen Onbeperkt aantal abonnementen
exist Individuele databundel Data delen met collega's
exist Service via Youfone klantenservice Service via lokale business partner
exist MyYoufone app Online beheeromgeving
exist Nieuw abonnement, nieuwe contractperiode Uniforme contracteinddatum voor alle abonnementen
exist Bellen in de EU in de bundel Bellen in en naar EU in de bundel
exist Kosteloos afschalen tot 30% van de nummers
Kleinzakelijk Sim Only

 

Ideaal voor ZZP’ers en kleine ondernemers. Bestel direct tot maximaal 8 Sim Only abonnementen of kijk hier voor meer informatie. 

MKB & grootzakelijk Sim Only

Interesse om partner van Youfone Zakelijk te worden of ben jij een ondernemer die meer dan 8 mobiele abonnementen nodig heeft?

 
 
 
 

 

 • Geldig in EU
  Geldig in EU
 • Mobiele data delen
  Mobiele data delen
 • Premium KPN-netwerk
  Premium KPN-netwerk
 • Persoonlijke service
  Persoonlijke service
 • Eenvoudig beheerportaal
  Eenvoudig beheerportaal