zender van de maand

Pebble TV is de digitale kindertelevisiezender waar de hele dag door geweldloze en fantasierijke programma's in het Nederlands worden uitgezonden, zonder reclame. Kinderen kunnen er met een gerust hart naar kijken en ouders kunnen meegenieten. Pebble TV heeft een leuke mix van series voor verschillende leeftijden, zoals Alfred J. Kwak, Bassie en Adriaan, alle series van Nijntje, Dommel, Kikker en Vriendjes, Ovide en z´n vriendjes, Papyrus en nog veel meer leuks!

Pebble TV is bij Youfone de hele maand te zien op kanaal 26.

Kies je YoufoneTV pakket

Prijsvraag

Speciaal voor Youfone heeft Pebble TV een fantastisch prijzenpakket samengesteld. Alle abonnees van Youfone maken kans op een toffe onderwatercamera of één van de andere leuke prijzen! Doe mee met de onderstaande prijsvraag en wie weet ben jij één van de gelukkige prijswinnaars!

Je kan t/m 31 juli 2018 deelnemen. Op deze prijsvraag zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

Hoe heten de vriendjes van Snorkel Allstar? 
a) Daffney en Molly
b) Kitty en Snuffy
c) Toeter en Daffney

Voor de allerkleinsten

Speciaal voor de allerkleinsten is er meerdere keren per dag de PebbleBox met de goedlachse en soms ietwat ondeugende Poppetje Pippa. Samen met de kinderen thuis kijkt ze naar korte, grappige en leerzame programma's zoals Nijntje, Jamie de Muis, Paz , Saari en Anton.

Dag van het Sprookje

Begin van de maand juli staat Pebble TV in het teken van de Dag van het Sprookje (7 juli) en kun je de hele dag kijken naar veel sprookjesafleveringen uit, zoals Alfred J. Kwak, de sprookjes van Hans Christian Andersen in The Fairy Taler en de kinderfilm Sneeuwwitje nog lang en gelukkig. 

The Fairy Tailer
Laat je betoveren door de magie van de wereldberoemde sprookjes van Hans Christian Andersen. Leef mee  met de magische wereld van draken, prinsessen en heksen in een wereld vol goed en kwaad, liefde, geluk en plezier.
 
Sneeuwwitje: Nog lang en gelukkig
De gemene koningin is dood en Sneeuwwitje is op weg naar de zeven dwergen. Maar Heer Snoodaard, de broer van de gemene koningin, wil wraak. Hij ontvoert de prins. Sneeuwwitje moet nu samen met de dwergen haar prins zien te bevrijden.

Film Matinee

Kijk iedere woensdag- en zondagmiddag in de Film Matinee naar een spannende kinderfilm, zoals Lucky Luke, Asterix, the Amazing Zorro en nog talloze andere leuke en gezellige jeugdspeelfilms, zoals op woensdag 11 juli In Oranje en op zondag 15 juli Dag Max. 
 
In Oranje
Remco is 11 jaar en wil graag voetballer in het Nederlands elftal worden. Zijn vader steunt hem daarin. Maar als zijn vader overlijdt en zijn moeder steun zoekt bij haar vriend Arend, is Remco ten einde raad. Maar dan krijgt hij hulp van de geest van zijn vader.
 
Dag Max
Dag Max vertelt het verhaal van de 13-jarige Max die verplicht met zijn ouders op vakantie moet. Aangekomen op de camping, waar de vergrijzing flink is toegeslagen, ontmoet Max iemand die zijn hele vakantie op zijn kop zet..

Thunderstone

Vanaf 8 uur 's avonds zijn er spannende jeugdseries te zien zoals The Twitch, Mowgli - The New Adventures of the Jungle Book, Enid Blyton, The Secret Series en Thunderstone (vanaf 11 juli dagelijks om 20.00 uur).
 
Thunderstone
De 15 jarige Noah leeft samen met zijn familie en andere overlevenden in het jaar 2020, nadat een gigantische komeet de aarde insloeg en al het dierenleven heeft verwoest. Door het gebruik van een holodeck transporteert Noah zich naar de plaats Haven, zo´n 65 jaar later. In dit gebied heerst de slechte Tao, die iedereen in de mijnen wilt laten werken om de waardevolle en krachtige blauwe mineraal in zijn bezit te krijgen.  Kan Noah met de hulp van de Nomaden terug naar huis en de aarde verder redden?