zender van de maand

24Kitchen wil de kijker graag inspireren en motiveren om meer aandacht te besteden aan hun eten. Eten is een verbindende factor en kan, naast dat het heel erg lekker is, ook erg leuk zijn. Samen eten, koken, gewoon lekker vermaakt of geïnspireerd worden door al onze binnen- en buitenlandse chefs is gewoon heel erg fijn.

De zender van de maand is terug te vinden op kanaal 26.

Kies je YoufoneTV pakket

Prijsvraag

Ben jij zelf binnenkort ook Chef Kok thuis? Maak nu kans op een heerlijk kookboek van 24Kitchen. Er zijn in totaal 5 boeken te winnen. Beantwoord de onderstaande prijsvraag en stuur voor 1 april a.s. een mailtje naar tv@youfone.nl. Vergeet niet om je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden.

Hoe heet het eerste kookboek van 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen?

Deelname is gratis en alleen mogelijk voor TV klanten van Youfone. Per huisadres kan slechts één keer worden deelgenomen en de prijswinnaars krijgen uiterlijk 14 april 2018 persoonlijk bericht. De prijs is niet inwisselbaar tegen een financiële vergoeding en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Worst Cooks In America

Ze kunnen amper water koken, maken een puinhoop van de keuken en mengen de gekste ingrediënten. In 'Worst Cooks in America' komen de slechtste hobbykoks uit Amerika samen om een speedcursus koken te volgen bij meesterchefs Anne Burrell en Tyler Florence. In tien dagen transformeren zij zich in de keuken van zero to hero en leren ze de lekkerste bereidingen klaarmaken.

Vanaf 9 maart iedere werkdag te zien om 22:00 uur.

heston's feast

Heston Blumenthal nodigt per aflevering 6 beroemdheden uit voor een vier gangen diner. De eetzaal, het eten en de presentatie vormen samen een thema uit de geschiedenis. Heston experimenteert met exotische ingrediënten of test ongebruikelijke kooktechnieken om historische gerechten in zijn eigen stijl te maken.

Vanaf 15 maart iedere werkdag te zien om 20:05 uur.

De Wit, Rosé en Roodtrip

Wijn-expert Harold Hamersma en schrijver Ronald Giphart zijn al jaren vrienden. Omdat ze allebei wijnliefhebbers zijn, gaan ze op een roadtrip door Zuid-Afrika om een aantal van de beste wijnhuizen te bezoeken. 

Vanaf 18 maart iedere zondag te zien om 18:00 uur.