YoufoneTV, wat you wil.

Naomi, Lucas, Jayden en Emma - bij YoufoneTV bepaal jij. Wij hebben televisie, internet en bellen voor iedereen. Jij bent de baas over je zenders, bundels en contract.

Wij willen bellen en televisie kijken ‘as we know it’ veranderen. En dat doen we voor jou. Het leven is al duur genoeg. En ingewikkeld trouwens ook. Sluit je aan bij Youfone. En betaal niet langer voor poespas die je niet gebruikt. Zo helpen we je om af te rekenen met onverwachte uitgaven. En red jij altijd het einde van de maand met je poen.

Het hele Youfone-team werkt elke dag keihard om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Met MyYoufone regel je al je abonnementzaken met een simpele swipe en klik. Zodat jij je bezig kunt houden met leuke dingen.

Tijdelijke actie
41,95
TV & Internet 19,95

TV-ontvanger, App & Internet

TV voor thuis of onderweg

Met YoufoneTV kijk je thuis of onderweg en op meerdere apparaten naar een ruime keuze aan programma’s, films en series van topkwaliteit. Ons basispakket is veel completer dan bij andere providers.

Maandelijks uitbreidbaar, aanpasbaar en opzegbaar
Het basispakket kun je eenvoudig met 5, 10 of meerdere zenders maandelijks uitbreiden en aanpassen.

Gratis interactieve diensten
Daarnaast kun je gratis gebruik maken van interactieve diensten zoals begin gemist, terugkijken, opnemen en pauzeren.

Internet & Vast bellen

Supersnel vast internet
Wij leveren het snelste mogelijke internet tot maximaal 100 Mbps op elk adres met een gratis wifi-modem.

Vast bellen voor wie wil
Met Alles-in-1 van Youfone heb je ook de mogelijkheid om vast te bellen. Alle gesprekken worden per seconde afgerekend en je hebt keuze uit verschillende onbeperkt bundels, zoals onbeperkt bellen naar vaste nummers en onbeperkt bellen naar mobiele nummers. Ook is er een bundel om voor een vast tarief per maand tegen scherpe tarieven naar het buitenland te bellen.

Live TV op tablet en smartphone

Met de YoufoneTV App kijk je al jouw favoriete programma's, films & series op de tablet of smartphone. Dat is handig voor onderweg.
 
Gratis 7 dagen terugkijken
Je kunt zelfs tot 7 dagen gratis terugkijken met handige TV-gids van de de YoufoneTV App.

Gratis begin gemist, opnemen en pauzeren
Bovendien kun je live TV gedurende het hele programma gratis vanaf het begin starten. Heb je geen tijd om je favoriete programma te kijken? Neem het dan eenvoudig op of pauzeer wanneer je maar wil voor een break.

De YoufoneTV app is beschikbaar op Android en iOS.

FOX Eredivisie & Ziggo Sports Totaal

Volgens breedbandwinkel blijkt Youfone de goedkoopste keuze.

Met een snelheid tot 100 Mbps, gratis FOX Sports Eredivisie 1 en Ziggo Sport voor 13,95 euro per maand is Youfone de goedkoopste keuze voor de sportfanaat.

Sportfanaten die niets willen missen en FOX Sports en Ziggo Sport beiden willen kijken, doen er goed aan de totaaltarieven te vergelijken. Zeker wanneer beide zenderpakketten worden afgenomen in combinatie met een alles-in-1 pakket lopen de verschillen op tot honderden euro's per jaar.

Binnenkort eindeloos veel meer!

✓ Nog meer zenders, films en series
✓ Toegang tot YoufoneTV via een Smart TV app
✓ Apps installeren uit de app store op onze TV-ontvanger

Nu tijdelijk meer dan 50% korting Probeer YoufoneTV & Internet of Alles-in-1 nu voor 12 maanden en ontvang de eerste 6 maanden meer dan € 20,- korting. Na 12 maanden kun je het abonnement gewoon maandelijks opzeggen.

Kies je YoufoneTV pakket >>