Video On Demand

Naast de reguliere zenders biedt YoufoneTV ook Video On Demand aan, met onder meer topseries van de BBC First, Comedy Central en MTV. Naast series van bekende zenders kun je nu ook kijken naar de beste Scandinavische crime series en internationale toppers van Lumière.

Kies je YoufoneTV pakket

The Code

In het afgelegen Australische Lindara botst een terreinwagen op een truck. Twee Aboriginal jongeren raken ernstig gewond, maar niemand zoekt hulp. Sterker nog: alle sporen worden uitgewist. Niemand mag namelijk iets te weten komen over het geheime onderzoek dat daar aan de gang is. Journalist Ned Banks en zijn broer Jesse, een specialist in hacken, denken daar anders over. Wanneer het duo videomateriaal van het ongeluk in handen krijgt, beginnen ze aan een riskant onderzoek. 

Nu te zien in het basispakket onder ‘Series’ bij Lumière.

Moonstone

Het is 1849. Franklin Blake keert na zijn vaders dood terug naar Engeland en wordt gedwongen de spoken van een jaar geleden te trotseren. Franklin gaat op zoek naar het beroemde, gestolen Indiase juweel de Moonstone om zo het hart van zijn geliefde te veroveren.

Nu te zien in het basispakket onder ‘Series’ bij BBC First.

Ex on the Beach

Dit is Ex On The Beach All Stars. Gaz wordt verleid door Jemma, rivalen Bear en Jordan gaan allebei voor Chloe en er hangt liefde in de lucht voor Olivia en Liam. Maar het barst pas echt los als de eerste ex aankomt. De spanningen gaan hoog oplopen dit seizoen.

Nu te zien in het basispakket onder ‘Series’ bij MTV.

Norskov

Norskov, een industrieel havenstadje in het noorden van Denemarken, vecht voor zijn toekomst. Maar een groeiend drugsprobleem onder de jongeren vormt een belemmering. Detective Tom Noack keert na 20 jaar terug naar zijn geboorteplaats om het drugscircuit aan te pakken. Wanneer blijkt dat de criminaliteit veel dichter bij huis is dan aanvankelijk gedacht, belandt Noack in een tweestrijd tussen vriendschap en werk. 

Norskov is te ontvangen bij een totaalpakket onder ‘Series’ bij Lumière.

Real Humans

Wat gebeurt er als robots zo menselijk worden dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte mensen? En dat ze zelfs onze geliefdes kunnen worden? In REAL HUMANS zijn mensenlevens hierdoor compleet veranderd. Terwijl sommige mensen deze nieuwe ontwikkeling omarmen, zijn anderen angstig en willen ze niet dat ze vervangen worden als werkkrachten, familie of zelfs minnaars.

Seizoen 1 van Real Humans is te ontvangen bij een totaalpakket onder ‘Series’ bij Lumière.