Video On Demand

Naast de reguliere zenders biedt YoufoneTV ook Video On Demand aan, met onder meer topseries van de BBC First, Comedy Central en MTV. Naast series van bekende zenders kun je nu ook kijken naar de beste Scandinavische crime series en internationale toppers van Lumière.

Kies je YoufoneTV pakket

The Code

In het afgelegen Australische Lindara botst een terreinwagen op een truck. Twee Aboriginal jongeren raken ernstig gewond, maar niemand zoekt hulp. Sterker nog: alle sporen worden uitgewist. Niemand mag namelijk iets te weten komen over het geheime onderzoek dat daar aan de gang is. Journalist Ned Banks en zijn broer Jesse, een specialist in hacken, denken daar anders over. Wanneer het duo videomateriaal van het ongeluk in handen krijgt, beginnen ze aan een riskant onderzoek. 

Nu te zien in het basispakket onder ‘Films & Series'.

Father Brown

De excentrieke Father Brown is de rooms-katholieke priester van Kebleford. Hij onderzoekt misdrijven en lost deze op door zijn intuïtie en psychologie te gebruiken en door de passies, donkere geheimen en verborgen wensen van zijn parochianen te onderzoeken.

Nu te zien in het basispakket onder ‘Films & Series'.

Teachers

Hoe gaan je kinderen een heldere toekomst tegemoet als de leraren van je lieftallige zoon of dochter zelf nog zo stabiel als een tafel met één poot zijn? Niet dus. Teachers volgt zes vrouwen die op de een of andere manier hun lesbevoegdheid hebben gehaald en wonder boven wonder een baan hebben weten te bemachtigen in deze sector.


Nu te zien in het basispakket onder ‘Films & Series'.

Those who kill

Welkom in de psyche van de seriemoordenaar. Hoe vergroot je de pakkans van een levensgevaarlijke crimineel? Door je volledig in te leven in zijn lugubere fantasieën. Bij de speciale politie-eenheid van Kopenhagen zijn detective Katrine Jensen en profiler Thomas Schaeffer experts. Ze duiken in het brein van de dader en vergen het uiterste van zichzelf. Soms zelfs net iets te veel.

Nu te zien in het totaalpakket onder ‘Films & Series'.

Real Humans

Wat gebeurt er als robots zo menselijk worden dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte mensen? En dat ze zelfs onze geliefdes kunnen worden? In REAL HUMANS zijn mensenlevens hierdoor compleet veranderd. Terwijl sommige mensen deze nieuwe ontwikkeling omarmen, zijn anderen angstig en willen ze niet dat ze vervangen worden als werkkrachten, familie of zelfs minnaars.

Seizoen 2 van Real Humans is nu te zien in het totaalpakket onder ‘Films & Series'.

Thicker than water

Anna-Lisa Waldemar runt een populair familiepension op het schitterende eiland Sunnanö in de Zweedse archipel, samen met haar zoon Oskar. Zonder zijn medeweten nodigt ze zijn broer Lasse en zus Jonna uit voor de seizoensopening. Oskar is nauwelijks van deze schok bekomen wanneer zijn wereld ineenstort: Anna-Lisa wordt dood aangetroffen en haar testament bevat strikte bepalingen voor de drie kinderen. Gedurende het hele seizoen moeten zij samen het pension runnen, anders erven ze helemaal niets. Het is haar laatste poging haar kinderen te herenigen.

Our Girl

Our Girl volgt het leven van korporaal Georgie Lane (Michelle Keegan) ‘Our Girl’ die door het Britse leger op verschillende missies wordt gestuurd. In het derde seizoen gaat Georgie op drie verschillende missies. Iedere missie beslaat vier afleveringen. Zo gaat ze eerst op humanitaire missie naar Nepal dat weer opgebouwd moet worden na een aantal verwoestende aardbevingen. Daar wordt ze mentor van de jonge, opstandige soldaat Maisie Richards (Shalom Brune-Franklin). Ook duikt Elvis (Luke Pasqualino) weer op.

Overige series

Naast de bovengenoemde series zijn er nog meer Video on Demand series te bekijken bij Youfone. Ook de volgende seizoenen kan je kijken wanneer het jou uitkomt: The Durrells (seizoen 3), Detroiters  (seizoen 1), My Super Sweet 16 (seizoen 10), Single AF (seizeoen 1), Teen Mom UK (seizoen 2), Promposal (seizoen 1), Winter Break: Hunter Mountain (seizoen 1), Call The Midwife, Jeff Ross Presents: Roast Battle, Jeff Ross Presents Roast Battle II, De Ludwigs (seizoen 1) en Dora and Friends (seizoen 2). Tenslotte krijg je ook nog toegang tot 19 kinderseries.