Video On Demand

Naast de reguliere zenders biedt YoufoneTV ook Video On Demand aan, met onder meer topseries van de BBC First, Comedy Central en MTV. Naast series van bekende zenders kun je nu ook kijken naar de beste Scandinavische crime series en internationale toppers van Lumière.

Kies je YoufoneTV pakket

The Code

In het afgelegen Australische Lindara botst een terreinwagen op een truck. Twee Aboriginal jongeren raken ernstig gewond, maar niemand zoekt hulp. Sterker nog: alle sporen worden uitgewist. Niemand mag namelijk iets te weten komen over het geheime onderzoek dat daar aan de gang is. Journalist Ned Banks en zijn broer Jesse, een specialist in hacken, denken daar anders over. Wanneer het duo videomateriaal van het ongeluk in handen krijgt, beginnen ze aan een riskant onderzoek. 

Nu te zien in het basispakket onder ‘Series’ bij Lumière.

rillington place

De Christies zijn na een scheiding van negen jaar weer samen en verhuizen naar 10 Rillington Place. Als de oorlog uitbreekt, verschijnen er opnieuw barstjes in hun relatie. De sfeer wordt nog grimmiger als de Christies bevriend raken met hun buren.

Nu te zien in het basispakket onder ‘Series’ bij BBC First.

Teachers

Hoe gaan je kinderen een heldere toekomst tegemoet als de leraren van je lieftallige zoon of dochter zelf nog zo stabiel als een tafel met één poot zijn? Niet dus. Teachers volgt zes vrouwen die op de een of andere manier hun lesbevoegdheid hebben gehaald en wonder boven wonder een baan hebben weten te bemachtigen in deze sector.


Nu te zien in het basispakket onder ‘Series’ bij Comedy Central.

Norskov

Norskov, een industrieel havenstadje in het noorden van Denemarken, vecht voor zijn toekomst. Maar een groeiend drugsprobleem onder de jongeren vormt een belemmering. Detective Tom Noack keert na 20 jaar terug naar zijn geboorteplaats om het drugscircuit aan te pakken. Wanneer blijkt dat de criminaliteit veel dichter bij huis is dan aanvankelijk gedacht, belandt Noack in een tweestrijd tussen vriendschap en werk. 

Norskov is te ontvangen bij een totaalpakket onder ‘Series’ bij Lumière.

Real Humans

Wat gebeurt er als robots zo menselijk worden dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte mensen? En dat ze zelfs onze geliefdes kunnen worden? In REAL HUMANS zijn mensenlevens hierdoor compleet veranderd. Terwijl sommige mensen deze nieuwe ontwikkeling omarmen, zijn anderen angstig en willen ze niet dat ze vervangen worden als werkkrachten, familie of zelfs minnaars.

Seizoen 1 van Real Humans is te ontvangen bij een totaalpakket onder ‘Series’ bij Lumière.