TV, Internet & Vast Bellen

Met het Alles-in-1 pakket van Youfone krijg je TV, internet en vast bellen.

Met de TV-ontvanger kijk je standaard naar 26 zenders in HD, waaronder FOX Sports 1 Eredivisie. Uiteraard kun je extra zenders toevoegen en kun je gebruik maken van de interactieve diensten begin gemist, terugkijken, opnemen en pauzeren. Ook krijg je toegang tot de YoufoneTV App waarmee je live TV kunt kijken op je tablet en smartphone.

Let op, je TV heeft een HDMI aansluiting nodig om de TV-ontvanger te installeren.
Het Alles-in-1 pakket sluit je af voor 12 maanden. Na het eerste jaar is de opzegtermijn 1 maand.

Daarnaast ontvang je het snelst mogelijke internet op jouw adres tot maximaal 100 Mbit/s via het betrouwbare netwerk van KPN.

Ook heb je de mogelijkheid om vast te bellen. Alle gesprekken worden per seconde afgerekend en je hebt keuze uit verschillende onbeperkt bundels.

Meest gekozen
42,95
Alles-in-1 19,95

TV, Internet & Vast Bellen

Zo ziet YoufoneTV eruit

Ben jij benieuwd hoe YoufoneTV eruit ziet? Bekijk de video om een eerste indruk te krijgen van ons TV platform. Je favoriete zender zoek je eenvoudig op via de TV gids of met behulp van de categorieën en het opnemen van TV programma's is binnen enkele seconden te regelen. 

Onze kleine TV-ontvanger is daarnaast makkelijk mee te nemen. Dat is handig, want je kan ook op vakantie in de Europese Unie gewoon TV kijken.

Aanpasbaar & voordelig TV-pakket

Met YoufoneTV kijk je thuis of onderweg en op meerdere apparaten naar een ruime keuze aan programma’s, films en series van topkwaliteit. Ons basispakket is veel completer dan bij andere providers.

Maandelijks uitbreidbaar, aanpasbaar en opzegbaar
Het basispakket kun je eenvoudig met 5, 10 of meerdere zenders maandelijks uitbreiden en aanpassen.  Ook bieden wij premium zenderpakketten aan zoals FOX Sports Compleet en Ziggo Sport Totaal.  Tenslotte is ook Video on Demand maandelijks aanpasbaar met het Kids on Demand en Erotiek on Demand pakket. 

Gratis interactieve diensten
Daarnaast kun je gratis gebruik maken van interactieve diensten zoals begin gemist, terugkijken, opnemen en pauzeren.

Live TV op Tablet en Smartphone

Met de YoufoneTV App kijk je al jouw favoriete programma’s en TV zenders op de tablet of smartphone. Handig voor thuis of onderweg.

Gratis 7 dagen terugkijken
Je kunt zelfs tot 7 dagen gratis terugkijken met handige TV-gids van de de YoufoneTV App.

Gratis begin gemist, opnemen en pauzeren
Bovendien kun je live TV gedurende het hele programma gratis vanaf het begin starten. Heb je geen tijd om je favoriete programma te kijken? Neem het dan eenvoudig op of pauzeer wanneer je maar wil voor een break.

De YoufoneTV app is beschikbaar op Android en iOS.

Top internet via KPN-netwerk

Youfone levert het snelst mogelijk vaste internet via het betrouwbare KPN-Netwerk. Vast Internet zit in het Alles-in-1 en TV & Internet pakket. Je ontvangt er een wifi-modem en installatiehandleiding bij. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de monteursservice, waarbij er een installateur bij je langs komt om het product aan te sluiten met 100% installatiegarantie. 

•  Internetsnelheid tot 100 Mbps
•  Inclusief gratis wifi-modem
•  Gratis klantenservice
•  Optie monteursservice
•  Optie wifi versterker

Voordelig Vast Bellen

Naast Sim Only kun je bij Youfone ook Vast Bellen via het KPN-netwerk. Om gebruik te kunnen maken van Vast Bellen moet je in het bezit zijn van een DECT-toestel. Alle gesprekken worden afgerond per seconde afgerond, dus je betaald nooit meer dan je belt.

Ook kun je gebruik maken van verschillende onbeperkt bundels. Je kunt de meeste bundels maandelijks aan-en uitzetten via MyYoufone.
 
Bekijk de tarieven >>