TV & Internet

Heb je nog geen goede internetverbinding en wil je ook televisie ontvangen? Dan is TV & Internet van Youfone precies wat je nodig hebt. Kies voor Alles-in-1 als je ook Vast Bellen in het pakket wilt.

TV en Internet voor thuis met een TV App voor onderweg
Met de TV-ontvanger kijk je standaard naar 26 zenders in HD, waaronder Fox Sports 1 Eredivisie. Uiteraard kun je extra zenders toevoegen en kun je gebruik maken van de interactieve diensten begin gemist, terugkijken, opnemen en pauzeren. Ook krijg je toegang tot de YoufoneTV App waarmee je live TV kunt kijken op je tablet en smartphone. En natuurlijk het snelst mogelijke internet op jouw adres.
 
Let op, je TV heeft een HDMI aansluiting nodig om de TV-ontvanger te installeren.
Het TV & Internet pakket sluit je af voor 12 maanden. Na het eerste jaar is de opzegtermijn 1 maand.

Meest gekozen
41,95
TV & Internet 19,95

TV, App, Internet

Zo ziet YoufoneTV eruit

Ben jij benieuwd hoe YoufoneTV eruit ziet? Bekijk de video om een eerste indruk te krijgen van ons TV platform. Je favoriete zender zoek je eenvoudig op via de TV gids of met behulp van de categorieën en het opnemen van TV programma's is binnen enkele seconden te regelen.

Onze kleine TV-ontvanger is daarnaast makkelijk mee te nemen. Dat is handig, want je kan ook op vakantie in de Europese Unie gewoon TV kijken.

Aanpasbaar & voordelig TV-pakket

Met YoufoneTV kijk je thuis of onderweg en op meerdere apparaten naar een ruime keuze aan programma’s, films en series van topkwaliteit. Ons basispakket is veel completer dan bij andere providers.

Maandelijks uitbreidbaar, aanpasbaar en opzegbaar
Het basispakket kun je eenvoudig met 5, 10 of meerdere zenders maandelijks uitbreiden en aanpassen. Ook bieden wij premium zenderpakketten aan zoals FOX Sports Compleet en Ziggo Sport Totaal. Tenslotte is ook Video on Demand maandelijks aanpasbaar met het Kids on Demand en Erotiek on Demand pakket.

Gratis interactieve diensten
Daarnaast kun je gratis gebruik maken van interactieve diensten zoals begin gemist, terugkijken, opnemen en pauzeren.

Live TV op Tablet en Smartphone

Met de YoufoneTV App kijk je al jouw favoriete programma’s op de tablet of smartphone. Handig voor thuis of onderweg.

Kijk 24 zenders live

Met de TV App kijk je 24 zenders live waar je maar wilt.
 
Gratis 7 dagen terugkijken
Je kunt zelfs tot 7 dagen gratis terugkijken met handige TV-gids van de de YoufoneTV App.

Gratis begin gemist, opnemen en pauzeren
Bovendien kun je live TV gedurende het hele programma gratis vanaf het begin starten. Heb je geen tijd om je favoriete programma te kijken? Neem het dan eenvoudig op of pauzeer wanneer je maar wil voor een break.

De YoufoneTV app is beschikbaar op Android en iOS.

Top internet via KPN-netwerk

Youfone levert het snelst mogelijke vaste internet via het betrouwbare KPN-netwerk. Vast Internet zit in het Alles-in-1 en TV & Internet pakket. Je ontvangt er een wifi-modem en installatiehandleiding bij. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de monteursservice, waarbij er een installateur bij je langs komt om het product aan te sluiten. Hierbij geldt 100% installatiegarantie. 

•  Internetsnelheid tot 100 Mbps (DSL)
•  Inclusief gratis wifi-modem
•  Gratis klantenservice
•  Optie monteursservice