TV anywhere

Ga jij binnenkort op vakantie binnen de EU? Neem YoufoneTV dan mee. Je kunt nu al je favoriete programma’s blijven kijken,  ook het On Demand aanbod is gewoon beschikbaar. Kijk lekker door naar de leukste series en de beste voetbal duels. Je hoeft nooit meer iets te missen!

TV-ontvanger
Een groot pluspunt van YoufoneTV is dat je niet alleen kunt kijken naar de TV zenders met je smartphone of tablet, maar ook je TV-ontvanger kunt gebruiken om zenders op een TV scherm te kijken. Heb je een vakantiehuis in Frankrijk of Spanje, dan heb je met YoufoneTV een prima oplossing.
 
Via MyYoufone kun je voor slechts €5,00 per maand een extra TV-ontvanger aanschaffen!

Let op, voor de beste kijkervaring raden wij aan de TV-ontvanger bekabeld aan te sluiten. We raden het niet aan om de TV-ontvanger te gebruiken op het (wifi)netwerk van een hotel of camping. Mogelijk is de internetverbinding anders dan in Nederland, waardoor je een andere beeldkwaliteit ervaart. 
 
In welke landen is YoufoneTV beschikbaar?
Oostenrijk, Belgie, Bulgarije, Kroatie, Cyprus, Tjechie, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italie, Letland, Litouwen, Luxenburg, Malta, Polen, Portugal, Roemenie, Slowakije, Spanje, Zweden en Engeland.

Kies je YoufoneTV pakket