Regionale Omroepen

Ontvang gratis in je basispakket alle 14 regionale omroepen. Volg het lokale nieuws en blijf op de hoogte van de actualiteiten van AT5, L1mburg, NH, RTV Noord, Omroep Brabant, Omroep Flevoland, Omroep Fryslan, Omroep gld, RTV Drenthe, RTV Oost, RTV Rijnmond, RTV Utrecht, Omroep West en Omroep Zeeland.

TV West

Omroep West is de regionale publieke omroep voor het Noorden van Zuid-Holland. Het doel van Omroep West is het verspreiden van maatschappelijk relevante informatie, nieuws en actualiteiten, informatie en amusement voor de inwoners van de regio.

Omrop Fryslan

Omrop Fryslân is een van de oudste regionale omroepen van Nederland. De voertaal op de zender en de andere communicatiekanalen is Fries. Variaties hierop, zoals het Stadsfries, Bildts en Stellingwerfs zijn te horen op de zender. Omrop Fryslân is oerhollands.

Kies je YoufoneTV pakket
AT5

Echt Amsterdams nieuws. AT5 is een belangrijke bron van informatie voor Amsterdammers. In de stad, en in de wijde omtrek. Ook voor lokale politici is de Amsterdamse nieuwszender de beste manier om de kiezers te bereiken. Blijf altijd om de hoogte met AT5.