Interactieve diensten

Met YoufoneTV beschik je over een aantal handige interactieve diensten. We bieden ze allemaal gratis aan in onze basisabonnementen. Check nu hoe deze diensten tv kijken makkelijker maken. Kies je YoufoneTV pakket

Begin Gemist
Met begin gemist start je een programma vanaf het begin, zolang het programma nog bezig is. Begin gemist is beschikbaar via de TV- ontvanger voor alle zenders in het basispakket en voor een groot gedeelte van de extra zenders. 

Pauzeren
Met YoufoneTV kun je altijd jouw programma of film pauzeren als het nodig is. Zo mis je nooit meer spannende momenten. 

Terugkijken
Met terugkijken kun je tot 7 dagen programma’s gratis terugkijken. Terugkijken kan bij alle zenders in het basispakket en bij een groot gedeelte van de extra zenders. Check de tv gids om precies te zien welke zenders het zijn. 

Opnemen
Neem eenvoudig programma’s op en kijk het binnen 30 dagen gratis terug wanneer je wilt. Je kunt 125 uur opnemen, zelfs tot 7 dagen in de toekomst. 

Vooruit- en achteruitspoelen
Bij een select aantal zenders kun je de programma’s vooruit- en achteruitspoelen. In het zenderoverzicht vind je precies terug bij welke zenders vooruit- en achteruitspoelen mogelijk is. 

Live TV op tablet en smartphone 
Bekijk met de YoufoneTV app je favoriete programma’s op de tablet of smartphone, thuis of onderweg. Ook kun je via de TV app programma’s terugkijken, pauzeren en opnemen, Download de YoufoneTV app gratis in de app store van Google of Apple.

Kies je YoufoneTV pakket