TV Pakketten

Bij YoufoneTV ben je flexibel en kan je kiezen uit verschillende TV pakketten. Het is mogelijk om alleen TV af te nemen, maar wij bieden ook Alles-in-1 aan met TV, internet & vast bellen. Hieronder vind je een overzicht van de opties.

Alles-in-1 (TV, internet & vast bellen)
Met het Alles-in-1 pakket van Youfone krijg je internet, TV en vast bellen. Je ontvangt het snelst mogelijke en betrouwbare KPN internet op jouw adres tot maximaal 100 Mbit/s. Ook ontvang je een TV-ontvanger die je eenvoudig aansluit met een HDMI-kabel op je televisie. Geniet van hoge beeldkwaliteit dankzij de 26 HD zenders, waaronder Fox Sports 1. De YoufoneTV App is inclusief bij het Alles-in-1 pakket, zodat je ook onderweg TV kunt kijken op de tablet en smartphone. Verder kan je gebruikmaken van de interactieve diensten zoals TV gids, terugkijken, opnemen en pauzeren. Tenslotte is het mogelijk om extra zenders toe te voegen door het basispakket uit te breiden met een Mix 5Mix 10 of Totaalpakket. De zender die je selecteert kan je maandelijks wijzigen.

Alle gesprekken van vast bellen worden standaard per seconde afgerekend.  Het is ook mogelijk om extra bundels af te sluiten zoals onbeperkt vast bellen of onbeperkt mobiel bellen. 

Meer info over Alles-in-1

TV & Internet
Wil je TV en een goede internetverbinding? Kies dan voor het TV & Internet pakket. Je ontvangt snel & betrouwbaar internet van KPN met een maximale snelheid van 100 Mbit/s. Ook ontvang je een TV-ontvanger die je eenvoudig aansluit met een HDMI-kabel op je televisie. Geniet van hoge beeldkwaliteit dankzij de 26 HD zenders, waaronder Fox Sports 1. De YoufoneTV App is inclusief bij het TV & Internet pakket, zodat je ook onderweg TV kunt kijken op de tablet en smartphone. Verder kan je gebruikmaken van de interactieve diensten zoals TV gids, terugkijken, opnemen en pauzeren. Tenslotte is het mogelijk om extra zenders toe te voegen door het basispakket uit te breiden met een Mix 5Mix 10 of Totaalpakket. De zender die je selecteert kan je maandelijks wijzigen.

Meer info over TV & Internet

TV Thuis
Kies voor TV Thuis als je al een goede internetverbinding hebt en graag via Youfone televisie ontvangt. Met TV Thuis ontvang je een TV-ontvanger die heel eenvoudig aan te sluiten is met een HDMI-kabel op je televisie. Geniet van hoge beeldkwaliteit dankzij de 26 HD zenders, waaronder Fox Sports 1. De YoufoneTV App is inclusief bij het TV Thuis pakket, zodat je ook onderweg TV kunt kijken op de tablet en smartphone.  Verder kan je gebruikmaken van de interactieve diensten zoals TV gids, terugkijken, opnemen en pauzeren. Tenslotte is het mogelijk om extra zenders toe te voegen door het basispakket uit te breiden met een Mix 5, Mix 10 of Totaalpakket. De zender die je selecteert kan je maandelijks wijzigen.

Meer info over TV Thuis