FOX Sports

Met FOX Sports haal je live de beste sportevenementen in huis. Bijvoorbeeld live topvoetbal uit de Eredivisie, Jupiler League, Tweede divisie en KNVB Beker. Maar ook Internationaal topvoetbal uit de Bundesliga, Europa League en buitenlandse bekertoernooien En naast voetbal ook toptennis uit de WTA en ATP World Tour, MLB, NFL en UFC.

FOX Sports 1 ontvang je gratis bij het Alles-in-1, TV & Internet of een TV Thuis pakket. En daarnaast kun je de FOX Sports Premium pakketten afnemen bij één van deze pakketten. Op de tablet en smartphone met de YoufoneTV App ontvang je FOX Sports alleen in combinatie met deze pakketten. Daarnaast ontvang je met één van de premium pakketten ook FOX Sports GO.

Kies je YoufoneTV pakket

FOX Sports Eredivisie

FOX Sports Eredivisie is het beste live voetbalkanaal van Nederland. Kijk met drie kanalen iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden, inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen van Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten. Naast de Eredivisie, kun je nog meer nationaal topvoetbal zien met veel live aandacht voor de Jupiler League, Tweede Divisie en het KNVB-bekertoernooi.

FOX Sports Compleet

Dit is het complete pakket met Eredivisiewedstrijden en internationale sporten. Met nationaal topvoetbal en veel live aandacht voor de Jupiler League, Tweede Divisie en het KNVB-bekertoernooi, maar ook internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en UEFA Europa League. Daarnaast kun je ook tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL, American Football uit de NFL en de ultimate fighters uit de UFC kijken.