Nooit meer vechten om de afstandsbediening

woensdag 4 oktober 2017 blog Dit is waarschijnlijk heel herkenbaar voor iedereen met een vriend of vriendin: vechten om de afstandsbediening. Jullie zitten samen op de bank, maar hebben een totaal verschillende smaak. De één wil voetbal kijken, terwijl de ander helemaal klaar zit voor Goede Tijden. Dat probleem kan opgelost worden. Televisie kijken op meerdere apparaten tegelijk
Met interactieve televisie kun je televisie kijken op meerdere apparaten tegelijk. Dat kan bijvoorbeeld met YoufoneTV. Met de TV app kijk je bijvoorbeeld op je tablet en smartphone. Door een TV Thuis, TV & Internet- of Alles-in-1-abonnement te nemen, kun je kijken op je TV, tablet en smartphone.

Kijk waar jij dat wilt. Kies je toch voor de gezelligheid van lekker tegen elkaar aanliggen, dan kun je natuurlijk altijd nog oortjes in doen terwijl je televisie kijkt op je tablet. Met de app heb je TV binnen en buiten je huis. De TV app kun je gratis downloaden in de Play Store en de App Store.

Kijken wanneer YOU wil
Komt het even niet uit om nu televisie te kijken? Kijk wanneer jij dat wilt door gebruik te maken van bijvoorbeeld Begin Gemist, de opnamefunctie, de mogelijkheid om te pauzeren, voor- en achteruit te spoelen en door overal te kijken waar jij wil. Zo simpel is YoufoneTV.

Terug naar het begin met Begin Gemist
Je kent het wel: je wil dolgraag een programma op televisie zien. Je doet er alles aan om op tijd klaar te zitten, want je wil zelfs het begin niet missen. En dan zit het verkeer opeens tegen. Daardoor kom je te laat en mis je het begin van het programma. Geen nood, je kunt gewoon het begin terugkijken met Begin Gemist.

Je start het programma dan vanaf het begin en kunt kijken tot je weer helemaal bij bent. Deze functie is beschikbaar voor alle zenders in het basispakket en voor een groot gedeelte van de extra zenders.

Opnemen

“Voor welk televisieprogramma blijf jij thuis?” Die vraag kan jij beantwoorden met: “Nou, geen”, want jij neemt gewoon je programma’s. Met YoufoneTV neem je er uren tegelijkertijd op. Je hoeft alleen in de tv gids aan te geven welke programma’s je wilt opnemen. Daarvoor wordt een knop onderaan weergegeven.

Het is mogelijk om het programma eenmalig op te nemen, maar je kunt ook de hele programmareeks opnemen. Dan wordt het programma iedere week automatisch opgenomen. Opnames worden 30 dagen bewaard.

Pauzeren
Je kunt ook het programma pauzeren. Dat is handig als je even naar de wc moet of snel een snack wilt halen. Zet het programma even stil en neem de tijd voor jezelf. Ben je weer terug? Met een druk op de knop kun je weer verder kijken vanaf het punt waar je gebleven bent.

Vooruit- en achteruitspoelen
Oeps, er kwam een berichtje binnen op WhatsApp en nu heb je dat ene belangrijke moment uit een voetbalwedstrijd gemist. Misschien wil je die goal nog een keer zien of moet je even iets tussendoor doen waardoor je de live voetbalwedstrijd wilt pauzeren. Dat is heel eenvoudig met de optie om vooruit- en achteruit te spoelen. In het zenderoverzicht zie je welke zenders deze mogelijkheid hebben.

Download de app
Wil je de afstandsbediening voorgoed aan je vriend of vriendin geven? Download dan de Youfone TV App. Deze app vind je gratis in de Play Store of de App Store. Zo maak je van elk scherm je TV. In de app vind je ook de TV Gids, Begin Gemist en de opties om terug te kijken, te pauzeren en op te nemen.