Hoe werkt YoufoneTV?

vrijdag 10 november 2017 blog In Amerika is een trend gaande: ‘Cutting the cord’, oftewel: ‘De kabel doorknippen’. Dat klinkt misschien een beetje drastisch, maar figuurlijk doen steeds meer mensen dat. Ze zeggen hun televisie-abonnement op, omdat ze erachter gekomen zijn dat ze het grootste gedeelte van de zenders toch niet kijken, terwijl ze daar wel voor betalen. Gelukkig komt daar stilaan verandering in. Steeds meer mensen willen alleen nog betalen voor wat ze kijken. Hoe werkt het?
Het is heel simpel: je neemt het basispakket af en je kunt daarnaast je eigen extra zenderpakket creëren met één van onze mixpakketten. Bovendien kun je maandelijks zenders aanpassen binnen het mixpakket.  Je betaalt dus alleen voor de zenders die je ook kijkt. Dat is wel zo duidelijk en wel zo simpel. Uiteindelijk scheelt dat je behoorlijk wat geld.
 
Een TV-pakket heb je al vanaf een tientje per maand. Dan kijk je in zeer goede kwaliteit (HD), heb je keuze uit veel extra zenders, series en films, kun je teruggaan naar het begin en kun je bovendien op twee apparaten tegelijk kijken. Dat is de moeite van het proberen waard.

De basis
Helemaal niets kunnen zien is ook niet leuk, dus beginnen we met een basis. Dit basispakket bestaat uit de grootste bekende zenders. Denk aan NPO 1, 2 en 3, de zenders van RTL, SBS6 en Net5. Misschien is dat te klein voor je, en wil je er nog een paar zenders bij. En dat is vanaf waar jij de touwtjes in handen krijgt. Jij bepaalt helemaal zelf wat je kunt kijken.
 
We hebben twee pakketten samengesteld die aansluiten op het basispakket. We noemen ze ‘Mix 5’ en ‘Mix 10’. Bij Mix 5 kun je bovenop je basispakket 5 extra zenders kiezen, en bij Mix 10 zijn dat er maar liefst 10.

Grote keus
Je hebt een grote keus uit verschillende zenders. Kies je voor zenders uit het Mix 5-pakket, dan heb je keuze uit 14 verschillende thematische zenders. Kies je voor het Mix 10-pakket, dan heb je een keuze uit 40 verschillende thematische zenders.
 
Youfone heeft het grootste aanbod in extra zenders. Terwijl sommige aanbieders helemaal geen extra zenders hebben, heeft Youfone er maar liefst 48. Standaard kun je tenminste 21 zenders ontvangen en daarbij nog eens gratis 14 regionale zenders toevoegen. 
 
Ben je echt verslaafd aan je televisie? Geen nood. We hebben zenders genoeg. Met het totaalpakket heb je meer dan 40 extra zenders. Zo weet je zeker dat er altijd iets op televisie is.
 
Wat kun je kijken?
Het is mogelijk om premium zenders en VOD pakketten toe te voegen aan je pakket. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor FOX Sports en kinderseries. Bij de extra zenders kun je kiezen voor bijvoorbeeld extra regionale zenders, themakanalen, buitenlandse zenders en zenders die je niet zo snel op de kabel zult vinden. Met DocuBox HD kun je bijvoorbeeld eindeloos naar de mooiste documentaires kijken.
 
Voorbeelden van zenders die je kunt toevoegen aan je pakket zijn 24Kitchen, Cartoon Network, Nat Geo WILD, GameToon, TRACE Sport Stars, Arte, CNN en Horse & Country TV. Daarnaast zijn er ook zeer specifieke kanalen, bijvoorbeeld speciaal bedoeld voor mannen.

Interactieve diensten
Heb je het begin gemist? Spoel dan simpelweg terug naar het begin of kijk de hele aflevering terug. Het is ook mogelijk op te nemen en te pauzeren. Je krijgt bovendien toegang tot de YoufoneTV App, waarmee je alle door jouwe gekozen kanalen kunt bekijken op je tablet en smartphone. 

Voor iedereen
Of je nu veel of weinig TV kijkt, Youfone TV is er voor iedereen. Dankzij de optie om zenders toe te voegen aan je pakket, of juist te verwijderen wanneer jij dat wilt, betaal je nooit te veel. Bij Youfone TV betaal je alleen voor wat jij kijkt.