De duurste filmproducties van 2017

maandag 12 februari 2018

Dat sommige films behoorlijke productiekosten hebben gemaakt, is algemeen bekend, maar de films in dit artikel spannen toch echt de kroon. In 2017 werd één film geproduceerd die zo duur was om te maken, dat het op plek drie van de lijst van allerduurste films ooit staat. Welke film kostte maar liefst 300 miljoen dollar?

Lees verder

Old skool cartoons bij YoufoneTV

woensdag 31 januari 2018

In de jaren '2000 was Cartoon Network in veel huiskamers op de televisie te zien. De zender verdween van de kabel en verhuisde naar digitale televisie. Daar zie je de televisiezender nu ook, maar dan bij Youfone TV. De zender zendt nog aardig wat old school tekenfilms uit. Ken jij deze klassiekers nog?

Lees verder

Deze documentaires zie je alleen bij DocuBox

maandag 8 januari 2018

Gek op documentaires? Dan zit je goed bij Docubox. Deze televisiezender zendt de meest spraakmakende documentaires uit. Er is voor ieder wat wils. Of je nu graag kijkt naar natuurdocumentaires of over bijzondere verschijnselen uit de wetenschap. Welke documentaires zijn absoluut de moeite waard? We bespreken er een paar.

Lees verder

Dit zijn de leukste kerstfilms

donderdag 21 december 2017

Zo rond de Kerstdagen worden er fantastische films uitgezonden op televisie. Natuurlijk zijn er een paar absolute klassiekers, zoals The Sound of Music en Home Alone. Maar er zijn ook wat minder voordehandliggende films. De TV-redactie van Youfone ging op zoek naar de mooiste kerstfilms, die absoluut de moeite waard zijn. Deze kun je gezellig met het hele gezin kijken. Fijne feestdagen!

Lees verder

Gratis FOX Sports bij YoufoneTV

woensdag 13 december 2017

FOX Sports brengt de beste sportevenementen in jouw huiskamer. Als je dat wilt tenminste, want met de Youfone TV App kun je overal kijken. FOX Sports biedt niet alleen de beste voetbalwedstrijden, maar ook Amerikaanse baseball wedstrijden, top honkbal, ijshockey en UFC-wedstrijden.

Lees verder

Spike: rauwe entertainment

woensdag 6 december 2017

Een televisiezender die een beetje anders is dan de rest, niet meer van hetzelfde uitzendt, maar verhalen brengt waar je je ogen niet vanaf kan houden. Dat is de beschrijving van Spike. Deze zender vind je in het pakket van Youfone TV. Als je er nog niet naar hebt gekeken, wordt het nu wel tijd. We geven een kort voorstelrondje.

Lees verder

Hoe werkt YoufoneTV?

vrijdag 10 november 2017

In Amerika is een trend gaande: ‘Cutting the cord’, oftewel: ‘De kabel doorknippen’. Dat klinkt misschien een beetje drastisch, maar figuurlijk doen steeds meer mensen dat. Ze zeggen hun televisie-abonnement op, omdat ze erachter gekomen zijn dat ze het grootste gedeelte van de zenders toch niet kijken, terwijl ze daar wel voor betalen. Gelukkig komt daar stilaan verandering in. Steeds meer mensen willen alleen nog betalen voor wat ze kijken.

Lees verder

Veilig internetten: het verschil tussen http en https

dinsdag 24 oktober 2017

Als je een website bezoekt, zie je altijd ‘http’ of ‘https’ bovenin de adresbalk staan. Maar wat betekent het nu eigenlijk? Wat is het verschil tussen deze twee? En wil het bezoeken van een website met ‘https’ zeggen dat je altijd veilig bent? Een korte uitleg over hoe het nu echt zit met dat ‘veilig surfen’?

Lees verder

Privacy op het internet

dinsdag 17 oktober 2017

Je hoort het vaak, de kreet: “Ik heb niks te verbergen! Van mij mogen ze alles weten, ik ben een open boek.” Maar als het erop aankomt, hebben we liever toch dat bepaalde zaken geheim blijven. En dat is niet zo gek; we hechten anno 2017 aardig wat waarde aan onze privacy. Waarom het zo belangrijk is, hoe je jezelf beschermt en wat de overheid eraan doet om veilig te blijven, leggen we je uit.

Lees verder

10 wijze lessen uit films en series

vrijdag 13 oktober 2017

Films en series kijken is een lekker ontspannende bezigheid. Over de grond rollen van het lachen, of snotteren bij een zielige film; we houden ervan! Maar wist je dat we er ook levenslessen uit kunnen halen? Een aantal voorbeelden van films en series met een diepere gedachte.

Lees verder