Kids On Demand

Met het Kids On Demand pakket kijk je naar je favoriete tekenfilmseries met bekende kinderhelden, zoals Alfred Jodocus Kwak, Nijntje en Kikker & Vriendjes. Je kunt de tekenfilmseries niet alleen op via de TV-ontvanger bekijken, maar ook met TV App. Kids On Demand is maandelijks opzegbaar.

In het Kids On Demand pakket vind je de volgende series terug: Alfred J. Kwak, Beertje Bruin, Bibaboerderij, Chicken Town, Kika & Bob, Kikker & Vriendjes, Kleine IJsbeer, Lizzie McGuire, Nijntje, Paz, Tip de Muis. En binnenkort ook My Little Pony, Calimero, Capser & Lisa, Troetelbeertjes, Mike de Ridder en nog veel meer.

Er komen wekelijks nieuwe series bij. Voor maar € 3,- p/m neem je het Kids on Demand pakket.

Nijntje

Wie kent niet de wereldberoemde boekjes van Dick Bruna over het konijntje Nijntje? Ontdek samen de wereld met Nijntje en haar vriendjes in deze animatieserie. Met herkenbare thema’s uit het leven van jonge kinderen en leuke liedjes om mee te zingen.

Lizzie McGuire

Lizzie McGuire probeert zo goed als kan de middelbare school met enige waardigheid en populariteit te overleven. Gelukkig heeft Lizzie twee heel erg goede vrienden, de vurige Miranda en de slimmerik Gordo. Beiden steunen haar door dik en dun!

Kies je YoufoneTV pakket
Calimero

Wie kent Calimero, het zwarte kuiken met een eierdop op z'n kop, nou niet? Hij is een klein, zwart kippenkuiken in een gezin met allemaal gele kuikens. Jong en oud genieten al jaren van zijn leuke avonturen.