Kids On Demand

Met het Kids On Demand pakket kijk je naar je favoriete tekenfilmseries met bekende kinderhelden, zoals Alfred Jodocus Kwak, Calimero, Nijntje en Kikker & Vriendjes. Je kunt de tekenfilmseries niet alleen op via de TV-ontvanger bekijken, maar ook met TV App. Kids On Demand is maandelijks opzegbaar.

In het Kids On Demand pakket vind je de volgende series terug: Alfred J. Kwak, Beertje Bruin, Bibaboerderij, Chicken Town, Kika & Bob, Kikker & Vriendjes, Kleine IJsbeer, Lizzie McGuire, Nijntje, Paz, Tip de Muis, My Little Pony, Calimero, Capser & Lisa, Troetelbeertjes en Mike de Ridder. 

Er komen maandelijks nieuwe series bij. Voor maar € 3,- p/m neem je het Kids on Demand pakket.

Nijntje

Wie kent niet de wereldberoemde boekjes van Dick Bruna over het konijntje Nijntje? Ontdek samen de wereld met Nijntje en haar vriendjes in deze animatieserie. Met herkenbare thema’s uit het leven van jonge kinderen en leuke liedjes om mee te zingen.

Mike de Ridder

Mike de ridder is een jonge ridder in opleiding. Hij leeft in de Middeleeuwen en woont samen met zijn moeder en zusje Evie, die leert om tovenares te worden. Iedere dag wacht er een nieuwe missie op Mike en hij doet dan ook niets liever dan anderen helpen!

Kies je YoufoneTV pakket
Calimero

Wie kent Calimero, het zwarte kuiken met een eierdop op z'n kop, nou niet? Hij is een klein, zwart kippenkuiken in een gezin met allemaal gele kuikens. Jong en oud genieten al jaren van zijn leuke avonturen.