Skip to main content

Kidspakket, het leukste voor kinderen!

 

Kies het Kidspakket bij je basispakket voor maar € 3,- per maand.
Kijk de leukste kinder- en tekenfilmseries zoals Alfred Jodocus Kwak, Calimero, Nijntje en Kikker & Vriendjes met het Kids pakket! Het Kidspakket is ook beschikbaar op de TV app.

Het pakket bestaat uit een selectie van de leukste kinderseries: Alfred J. Kwak, Bibaboerderij, Kika & Bob, Kikker & Vriendjes, Kleine IJsbeer, Lizzie McGuire, Nijntje, Paz, Tip de Muis, My Little Pony, Calimero, Capser & Lisa, Troetelbeertjes en Mike de Ridder. Dat is niet alles want er komen regelmatig series bij. 

 

Maandelijks aanpasbaar 
Je kunt het Kidspakket maandelijks aanpassen of opzeggen in MyYoufone.

Meer dan 20 series

 • Nijntje
  Nijntje
  Wie kent niet de wereldberoemde boekjes van Dick Bruna over het konijntje Nijntje? Ontdek samen de wereld met Nijntje en haar vriendjes in deze animatieserie. Met herkenbare thema’s uit het leven van jonge kinderen en leuke liedjes om mee te zingen.
 • Mike de Ridder
  Mike de Ridder

  Mike de ridder is een jonge ridder in opleiding. Hij leeft in de Middeleeuwen en woont samen met zijn moeder en zusje Evie, die leert om tovenares te worden. Iedere dag wacht er een nieuwe missie op Mike en hij doet dan ook niets liever dan anderen helpen!

 • Calimero
  Calimero
  Calimero is een ondeugend kuikentje met een eierdop op z'n kop? Hij is een klein, zwart kippenkuiken in een gezin met allemaal gele kuikens. Jong en oud genieten al jaren van zijn leuke avonturen. Ook Calimero kijk je bij Kids on Demand.