Skip to main content

"The road to the classics"

Aflevering 1

Team DSM lanceert een mini-docureeks "The road to the classics". Deze reeks bestaat uit drie delen die gaan over de directe aanloop naar de races waarin de emoties duidelijk voelbaar zijn. Wil jij een intrigerend kijkje achter de schermen en het unieke karakter van Team DSM ontdekken? Voelen hoe het peloton met passie en drang technologische grenzen verlegt dankzij Youfone?

"The road to Giro d'italia"

Aflevering 2

Het tweede deel van de documentaire reeks van Team DSM ‘The road to the Giro’ is live! Hierin zie je hoe iedereen in aanloop naar en deelname van de Giro d’Italia als team samenwerkt. Maar ook de grenzen van technologie en innovatie verlegt. Die passie deelt Youfone ook en daarom zijn wij trotse partner van deze wielerploeg.

''The road to the Tour de France

Aflevering 3

Het derde deel van de documentaire reeks van Team DSM 'The Road to the Tour de France' is live! Hierin zie je hoe iedereen in aanloop naar en deelname van de Tour de France als team samenwerkt. Maar ook de grenzen van technologie en innovatie verlegt. Die passie deelt Youfone ook en daarom zijn wij trotse partner van deze wielerploeg.