Skip to main content

Follow The Stripes | Tour de France: Episode 4

In een uitdagende laatste week van de Tour de France 2023 werd hard geracet over moeilijk terrein, maar de jongens vochten elke dag hard voor elkaar en hielden de moed en motivatie hoog!

Follow The Stripes | Tour de France: Episode 3

Ga met ons mee achter de schermen en Follow The Stripes van wat voor ons een uitdagende week in de Tour de France is geweest, met het opgeven van Romain Bardet. Bij Team dsm-firmenich zijn we trots op het team en gaan we vechtend terug komen in de laatste week.

Follow The Stripes | Tour de France: Episode 2

Volg ons achter de schermen van de Tour de France en Follow the Stripes in deze Team dsm-firmenich documentaire terwijl we een zware openingsweek tegemoet gaan, met een aantal solide etapperesultaten zoals een klassement top 10 met Romain Bardet, de mytische Puy de Dôme - en natuurlijk veel gelach.

Follow The Stripes | Tour de France: Episode 1

Neem een kijkje achter de schermen en Follow the Stripes in deze documentaire van Team dsm-firmenich terwijl we Romain Bardet bezoeken in de buurt van de klim van de Puy de Dôme, en een reis naar de hoogte in Tenerife ter voorbereiding op de Tour de France.