Skip to main content

Youfone, trotse partner van wielerploeg Team dsm-firmenich

Youfone brengt mensen met elkaar in verbinding. Diezelfde kracht staat ook centraal in de sportwereld. Daarom zijn wij trotse sponsor van de Nederlandse wielerploeg Team dsm-firmenich. Youfone steunt deze mannen en vrouwen, omdat wij geloven dat onze producten en diensten bij hun sport en bestaan passen.


Nieuws over Team dsm-firmenich

Wil jij op de hoogte blijven van Team dsm-firmenich? Volg ons dan op Instagram en Facebook voor updates, winacties en meer.

dsm-firmenich

Overal en met iedereen verbonden door het netwerk van Youfone

Ons netwerk zorgt ervoor dat de wielrenners van Team dsm-firmenich altijd en overal met iedereen in contact kunnen staan. Dat is van cruciaal belang, want in de wielersport mag communicatie tussen de wielrenners, coaches en diëtisten absoluut niet ontbreken.

Maar ook verbonden blijven met dierbaren en bepaalde applicaties is essentieel voor een beter resultaat. Met wie delen ze hun frustratie en verdriet als het door een blessure even tegenzit? Welk liedje of welke film streamen ze op een rustdag? Wie bellen, Facetimen, Whatsappen of sms’en ze na een overwinning?

Youfone en Team dsm-firmenich gaan voor de winst: de slimste keuze

Net als de wielrenners van Team dsm-firmenich gaat ook Youfone voor de winst. De wielercommunity is groot. Er kijken veel mensen naar de races. Is het niet live, dan thuis en dat wordt mede mogelijk gemaakt door ons netwerk. We staan sterk en zijn een snelle sprinter in een competitieve markt. Met Youfone lig je altijd op kop. Niet alleen voor supersnel internet en tv waardoor je kunt genieten van wielerwedstrijden. Ook voor de beste tarieven en sim only-voordelen.

  • DSM video

    Wil jij een intrigerend kijkje achter de schermen en het unieke karakter van Team dsm-firmenich ontdekken? Bekijk verschillende documentaires en ontdek hoe de wielerploeg met passie en drang technologische grenzen verlegt!

    Bekijk documentaires

  • DSM interview

    Van hun favoriete series streamen tijdens een rustdag tot rituelen voor wedstrijden en Facetimen met dierbaren na een zware race. De mannen en vrouwen van Team dsm-firmenich vertellen het ons in een persoonlijk interview.

    Lees de interviews