Skip to main content

Mini-docureeks Team DSM "The road to the classics"

Aflevering 1

Team DSM lanceert een mini-docureeks "The road to the classics". Deze reeks bestaat uit drie delen die gaan over de directe aanloop naar de races waarin de emoties duidelijk voelbaar zijn. Wil jij een intrigerend kijkje achter de schermen en het unieke karakter van Team DSM ontdekken? Voelen hoe het peloton met passie en drang technologische grenzen verlegt dankzij Youfone?

Youfone trotse partner van Team DSM

Vanaf dit seizoen zul je onze naam voorbij zien komen op de shirts, broekjes en helmen van Team DSM als ze voor de winst gaan. Net als de wielrenners van Team DSM staat Youfone sterk en zijn we een snelle sprinter in een competitieve markt.

Zoals sport mensen verbindt, zo verbinden en inspireren wij mensen dagelijks met de beste telecomdiensten. Met Youfone lig je daarom altijd op kop. Moderne technologie zorgt ervoor dat mensen altijd en overal met elkaar in contact kunnen staan. Dat is van groot belang voor mensen individueel, en ook in de sport is communicatie tussen atleten, coaches en sporters cruciaal.

Youfone blijft dichtbij, omdat we weten hoe belangrijk contact is tussen mensen. Altijd en overal. Met 500.000 klanten sprinten wij door voor de beste tarieven, sim-only voordelen en supersnel internet en tv.

Team Youfone, de slimste keuze!

Trotse sponsor van wielerploeg Team DSM

DSM wielrenner