Sim Only Vergelijken

Sim only vergelijken is de beste manier om een goedkoop en voordelig telefoonabonnement te vinden. Niet voor niets zijn er talloze vergelijkingssites. Maar toch is vergelijken niet altijd simpel, want waar kun je nu het best op letten? Wij geven je een paar tips om abonnementen en aanbieders te vergelijken.

Meest gekozen
9
Sim Only 7

750 MB 4G

+ 125 min/sms

Hoeveel heb je nodig?

Allereerst: weet hoe groot je abonnement moet worden. Hoeveel belminuten heb je nodig? Stuur je nog vaak sms’jes? En hoe zit het met je databundel? Om erachter te komen welke bundel het best bij jouw situatie past, is het een goed idee de vorige rekeningen te bekijken. Moest er steeds bijbetaald worden? Dan is het verstandig te kiezen voor een iets grotere bundel. Anders kun je kiezen voor een kleinere bundel.

Bij Youfone hebben we de keuzehulp. Daar kun je precies jouw verbruik op instellen. Geef aan wat je vaak doet en wij zoeken er een abonnement bij. We hebben abonnementen tot 10 gigabyte, dus ongetwijfeld dat Youfone een geschikt abonnement vindt.

4G+

Dankzij 4G+ maak je gebruik van razendsnel mobiel internet. Door een sim only abonnement met een 4G-bundel af te nemen, kun je de kosten goed in de hand houden. 4G+ is een extra optie, standaard wordt 3G geleverd. Youfone maakt gebruik van het netwerk van KPN. Dit netwerk heeft via 4G+ een downloadsnelheid van maximaal 256 Mbps. Dat is tot vijftien keer sneller dan 3G en daarmee het snelste internet van Nederland.

De beste service

Natuurlijk is klantenservice erg belangrijk bij een mobiele provider. Dat een mobiele aanbieder er alles aan doet om jou thuis te laten voelen, mag voor zich spreken. Youfone zet nog net even een stapje extra. Niet voor niets zijn wij volgens het testoordeel van de Consumentenbond één van de allerbeste sim only providers van Nederland. Wij krijgen een 7,8. De andere providers krijgen een 7- of een 6,5. Let bij je keuze op de prijs-kwaliteitverhouding, de klantenservice en de netwerkkwaliteit. Wij zijn altijd bezig om het beste aanbod te leveren voor de beste prijs.

Besparen

Niemand wil te veel betalen voor mobiele telefonie. Sommige providers bieden daarom dataplafonds aan. Dat is een limiet die je zelf in kunt stellen. Dat gaat bijvoorbeeld over het maximum aantal MB’s dat je mag verbruiken. Bij Youfone is dat ook mogelijk. Wij bieden twee opties: een belplafond en een dataplafond. Is het limiet bereikt? Dan kun je niet meer verbruiken. Je krijgt daarover per sms en e-mail een bericht. Op dit manier voorkom je onverwachte buitenbundelkosten. Veel providers bieden daarnaast een eigen app. Met deze apps kun je altijd en overal het verbruik in de gaten houden op smartphone. Vaak is het ook mogelijk om maandfacturen op te vragen en extra bundels en modules te activeren. De app van Youfone heet MyYoufone.

Extra voordelen

Vergelijk niet alleen op de prijs en op de kwaliteit, maar ook op de extraatjes die mobiele aanbieders je bieden. In sommige gevallen kun je daarmee nog een flinke korting pakken. Bij ons kun je bijvoorbeeld Youcoins sparen voor korting op de maandfactuur of MB’s gratis extra MB’s internet. Daarnaast zijn er ook aanbieders die jou geld laten verdienen als je vrienden of familie klant maakt. Youfone heeft daarvoor de vriendendienst. Dat is dubbel besparen!

Recensies

Bekijk de recensies. Wat een ander van een provider vindt, geeft vaak een goed beeld van de kwaliteit van de provider. Een provider met veel klachten heeft werk aan de winkel. Het komt maar zelden voor dat een provider een 10 scoort, maar met een 8,2 hebben wij toch iets om trots op te zijn. Dat houdt niet in dat we stil kunnen zitten; er is nog volop ruimte voor verbeteren. Zo haal jij er alles uit wat erin zit.

Overstappen

Tot slot, nog een tip voor als je gaat overstappen: vraag nummerbehoud aan en zeg je abonnement niet zelf op. Dit kunnen wij voor je regelen. Wij zeggen het abonnement bij je huidige provider voor je op en vragen of we je nummer mee mogen nemen. Je krijgt dan dus geen nieuw nummer en kunt gewoon bellen, sms’en en internetten als je altijd deed. Als je gegevens op je simkaart hebt opgeslagen, kopieer deze dan naar het toestel. Na het meenemen van je nummer werkt de oude simkaart namelijk niet meer. Je moet dan gebruikmaken van de kaart die de provider naar je heeft toegestuurd.