Sim only aanbieding

Sim only is een goedkope manier om te bellen, sms’en en internetten. Bij deze abonnementsvorm ontvang je geen toestel, maar alleen een simkaart. Daardoor zijn de maandelijkse kosten lager. Wij geven je een paar redenen waarom een sim only abonnement van Youfone een goede keuze is.

Meest gekozen
14
Sim Only 10

100 min/sms

5 GB + 5 GB 4G

Waarom kiezen voor een sim only

Sim only is een abonnementsvorm waarbij je alleen een simkaart ontvangt. Het is dus een abonnement zonder toestel. Je gebruikt dus de telefoon die je al hebt, of je koopt er zelf eentje. Het voordeel daarvan is dat je lagere maandelijkse lasten hebt. Er hoeft immers geen telefoon afbetaald te worden.
 
Een abonnement met ‘gratis toestel’ klinkt heel verleidelijk, maar als je doorrekent blijkt dat sim only de goedkoopste manier is om mobiel te bellen, te sms’en en te internetten. Daarnaast is het zo dat een mobiel abonnement met een toestel van boven de 250 euro moet worden gezien als een lening. Deze lening wordt geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Dat kan gevolgen hebben voor je financiën in de toekomst. Dat heb je niet met sim only.

De voordelen van Youfone

Het grote voordeel van Youfone is dat wij no-nonsense zijn. Kortom: we bieden gewoon de beste abonnementen voor een lage prijs. Je kunt veel verschillende combinaties maken als het gaat om belminuten, sms’jes, internetbundels en contractduur. Bij ons heb je al een abonnement met toegang tot het supersnelle 4G-netwerk voor 14 euro. Daarbij mag je dan 100 belminuten gebruiken en voor 1500 MB internetten. En hadden we al gezegd dat je vaak geen aansluitkosten hoeft te betalen? Ideaal!

Betrouwbaar netwerk

Youfone maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Dat is zo mooi aan een provider als Youfone. Wij denken klein en staan zo dicht mogelijk bij jou, maar hebben wel de beschikking over een groot netwerk. De techneuten van KPN zorgen ervoor dat het netwerk goed blijft draaien. Je geniet van de voordelen van een kleine provider, maar met de extra voordelen van een grote provider.

Op het netwerk van KPN kun je internetten met 4G en 4G+. Deze technieken zijn supersnel; met 4G behaal je al eenvoudig snelheden tot 75 MB per seconde. Met 4G+ is de maximale snelheid zelfs 225 Mbps.

Maandelijks aanpassen

Niemand wil vastzitten aan lange contracten. Wij bieden de mogelijkheid om twee jaar bij ons te blijven en zo te genieten van korting. Je krijgt dan een welkomstkorting, standaard toegang tot 4G+ en je hebt 14 dagen bedenktijd.

We kunnen elkaar natuurlijk ook eerst iets beter leren kennen. Daarom bieden we ook maandelijkse abonnementen aan. Die kun je iedere maand aanpassen, voor als je meer of minder belminuten, sms’jes of MB’s nodig hebt. Je zit dan bovendien ook nergens aan vast. Het zou jammer zijn als je je maandelijkse abonnement opzegt, maar die vrijheid heb je wel.

MyYoufone

Regel heel gemakkelijk alle zaken rond je sim only abonnement met MyYoufone. Daarmee heb je altijd toegang tot jouw klantgegevens en kun je snel inzicht krijgen in het verbruik van de data, minuten, sms’jes en maandfacturen. Extra handig is dat je bundels en modules kunt activeren en uitzetten.

Wil je zeker weten dat je nooit buiten je bundel gaat? Dan kun je via MyYoufone een belplafond en dataplafond instellen. Als je het limiet bereikt, ontvang je een melding per sms en e-mail. Op die manier voorkom je onverwachte buitenbundelkosten.

Wat vinden anderen van Youfone?

Bij Youfone vinden wij het heel belangrijk om te horen wat anderen van ons vinden. Begin 2017 werden wij door het onderzoeksbureau Opiness uitgeroepen tot de meest klantgerichte telecomorganisatie van Nederland. Het bureau gaf ons een 8.9. Dat is een heel mooi cijfer, maar het kan altijd beter. Daarom blijven we onze diensten verbeteren.

In 2016 hadden wij het snelste mobiel internet van Nederland en in 2015 stond Youfone zelfs in de top 3 beste mobiele providers. De Consumentenbond bekroonde ons toen met een 8,2.