Mobicross

Op zoek naar Mobicross? Je bent uitgekomen bij Youfone. Youfone heeft de klanten van Mobicross overgenomen. Wat dat precies voor jou betekent en welke voordelen wij jou kunnen bieden, lees je op deze pagina.

Mobicross is nu Youfone
In 2014 ontstond Mobicross, een aanbieder van telefonie, internet en televisie. De provider maakte gebruik van het netwerk van KPN. Dat komt goed uit, want dat doet Youfone ook.

Youfone heeft Mobicross in maart 2017 overgenomen. Alle klanten worden daarmee klant bij Youfone. Wij zijn een provider die stevig in de markt staat als mobiele aanbieder van sim only abonnementen. Welkom!

Wat merk je van de overname?
Wat merken klanten van de overname? Eigenlijk niet zoveel. Youfone en Mobicross maken namelijk allebei gebruik van het razendsnelle KPN-netwerk. Handig, want dan verandert er niet zoveel. De diensten die Mobicross aanbood, worden verbeterd en ook door Youfone aangeboden.

Youfone, echt iets voor jou!
Youfone is echt iets voor jou. Andere providers hebben onbeperkte data, variërende prijzen en matige service, maar wij hebben kwaliteit en gemak. Natuurlijk bieden we onze diensten aan voor een goede prijs, maar de klant staat voorop. Daarom hebben we ook de Beste Service Award gewonnen.

Als je op zoek bent naar supersnel 4G+ internet, hoef je niet langer te zoeken. Bij ons maak je gebruik van een downloadsnelheid tot 256 Mbps. Dat is vijftien keer sneller dan 3G.

Via MyYoufone heb je altijd inzicht in jouw verbruik. Je kunt er ook je bel- en dataplafonds mee instellen. Op die manier bepaal jij zelf jouw kosten. Als de limiet is bereikt, krijg je een bericht daarvan. Zo voorkom je onverwachte kosten.

Youfone biedt ook andere mooie extra’s, zoals het Youcoins spaarprogramma, waarmee je digitale muntjes verdient door te bestellen bij diverse webshops via MyYoufone. Wie de Youcoins inruilt, kan korting krijgen op de maandfactuur of profiteren van gratis extra MB’s internet. Een andere mooie extra is de vriendendienst, waarmee je eenvoudig geld verdient als je vrienden of familie ook klant maakt.