Marcelino Wunderlich en Youfone

De alom bekende Schlagermusikant Marcelino Wunderlich heeft in Youfone een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Marcelino Wunderlich, het alter ego van presentator en stand-up comedian Ruben Nicolai, is vanaf januari 2015 het gezicht van Youfone.

Over Marcelino

Nederland maakte eind 2013 tijdens het BNN-televisieprogramma Ruben vs Katja voor het eerst kennis met Wunderlich. Als zoon van de Duitse muzikant Klaus Wunderlich wist Marcelino met zijn hoge Schlager-gehalte in no-time de harten van duizenden fans te veroveren. 
 
Marcelino Wunderlich zelf is zeer verheugd over de samenwerking. “Supertoll! Na de hit Bitte Schnee, mijn grote doorbraak in december 2013, is alles in een stroomversnelling gekommen. De samenwerking met Youfone waardoor ik vanaf vandaag op de Nederlandse televisie te zien ben, smaakt naar mehr. Ich bin sehr blij met het vertrouwen van Youfone in mij en ik zal hen, maar ook mijn vele fans in Holland, in de komende tijd nicht teleurstellen.”
 
Inmiddels is de nieuwste commercial met Marcelino Wunderlich en Youfone al even te zien op de Nederlandse televisie.

Marcelino Wunderlich Video Clips

Dat Marcelino Wunderlich een wereld ster is moge duidelijk zijn. Dit jaar heeft hij maar liefst 3 nieuwe video clips uitgebracht en deze zijn hier te bewonderen. Bekijk nu zijn nieuwe hits "Klein Slokje Klingeling", "Bitte Schnee" en "Midden in de Winternacht".

Marcelino "The Making Of" - part 3

Deze winter vertrok Marcelino Wunderlich naar Oostenrijk voor de opnames van de jongste Youfone tv reclame. Het werd een waar festijn en zijn hits galmde door het gebergte. Ook op de piste maakte Marcelino weer de blits. Zie hier de exclusieve beelden in "The Making Of" - part 3.

Marcelino "The Making Of" - part 2

Het maken van de Youfone commercial voor onze Sim Only zomeractie 2015 was weer een heel avontuur! Marcelino Wunderlich is niet altijd even makkelijk in de samenwerking, maar hij weet er wel altijd weer iets moois van te maken. Bekijk hier "The Making Of" van de nieuwste commercial.

Marcelino "The Making Of" - part 1

Fijn om te weten dat Marcelino blij is met Youfone als hoofdsponsor! Marcelino Wunderlich zijn eigen woorden ''Het beste aan Youfone is Marcelino Wundelich''. Alhoewel een aantal extra pianolessen niet verkeerd zouden zijn, doet Marcelino zijn uiterste best om weer een nieuwe hit te scoren. Bekijk hier ''The Making Of'' part 1.