Skip to main content

Sportzenders

Bij het TV, Internet & Bellen, TV & Internet en TV Only pakket, krijg je FOX Sports 1 er gratis bij!
 
FOX Sports Eredivisie
FOX Sports Eredivisie is het beste live voetbalkanaal van Nederland. Kijk met drie kanalen iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden. Naast de Eredivisie, kun je nog meer nationaal topvoetbal zien met veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en het KNVB-bekertoernooi.
 
FOX Sports Compleet
Dit is het complete pakket met Eredivisiewedstrijden en internationale sporten. Met nationaal topvoetbal en veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en het KNVB-bekertoernooi, maar ook internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en UEFA Europa League.

Meer informatie over FOX Sports
 
Ziggo Sport Totaal
Abonneer je nu op het Ziggo Sport Totaal pakket en kijk naar de beste duels uit de Premier League en La Liga, alle Formule 1-races, toptennis, NBA en meer! Hét sportpakket bestaat uit maar liefst 6 kanalen vol topsport!

Meer informatie over Ziggo Sport
 
De sportpakketten kun je maandelijks aan- of uitzetten in MyYoufone
Als je een sportpakket activeert via MyYoufone of via de TV-ontvanger met de Admin pincode, gaat de wijziging direct in en kun je de zenders bekijken. Als je het sportpakket wilt beëindigen, gaat de wijziging in per de 1e van de volgende maand.
Het uitzetten kan alleen via MyYoufone.

 • Sim Only geldig in EU
  Sim Only geldig in EU
 • Gratis nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • Premium KPN-netwerk
  Premium KPN-netwerk
 • Gratis klantenservice
  Gratis klantenservice
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd