Skip to main content

Abonnementskosten op de eerste factuur

Op de eerste factuur kunnen de abonnementskosten hoger zijn dan normaal. Niet alleen worden de abonnementskosten voor de eerste maand in rekening gebracht, maar je betaalt ook de abonnementskosten voor de lopende maand. Voor de maand waarin het abonnement actief is geworden, betaal je alleen de actieve dagen voor je abonnement en voor de tweede maand worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Je ontvangt de eerste volledige zes maanden een korting van €22,00 per maand op je abonnementskosten voor TV & Internet en een korting van €23,00 per maand voor TV, Internet & Vast bellen.

Voorbeeld TV & Internet abonnement
- Je abonnement start op 27 november. Op de eerste factuur betaal je dan de abonnementskosten van 27 november tot 30 november en van 1 december tot 31 december.
De korting krijg je gedurende 6 volledige maanden, dus in dit voorbeeld zal de korting vanaf 1 december toegepast worden. De korting is in dit geval €22,00.
 
Als je de eerste factuur hebt ontvangen, kan je het beste de Verbruik PDF in MyYoufone of de MyYoufone App openen. Hier zie je hoe de factuur is opgebouwd.
Eventuele kortingen staan vermeld in de Factuur PDF, daar vind je ook het uiteindelijke factuurbedrag. 

 • Sim Only geldig in EU
  Sim Only geldig in EU
 • Gratis nummerbehoud
  Gratis nummerbehoud
 • Premium KPN-netwerk
  Premium KPN-netwerk
 • Gratis klantenservice
  Gratis klantenservice
 • 14 dagen bedenktijd
  14 dagen bedenktijd