Goedkoop mobiel bellen in en naar Marokko

Goedkoop bellen naar Marokko is mogelijk dankzij een Sim Only abonnement van Youfone. Niet alleen naar Marokko bellen, maar ook als je in Marokko bent en naar een ander land wilt bellen is bij ons erg goedkoop. Met een Youfone Sim Only abonnement is het mogelijk om een speciale module toe te voegen aan je bundel waardoor de gemiddelde kosten voor bellen en sms'en naar Marokko gemiddeld 50% goedkoper is dan normaal.

Spotgoedkoop
14
Sim Large 4

Sim only al vanaf €4- per maand

Goedkoop bellen naar Marokko
Woon jij in Nederland en heb je familie, vrienden of zakenrelaties in Marokko wonen? Onze module Bellen naar het Buitenland zorgt voor veel lagere kosten.  Voor deze aanvullende bundel betaal je slechts €2,- per maand. Als je gemiddeld 5 minuten per maand naar het Marokko (of ander land buiten de EU) belt ben je al voordeliger uit! Met de bundel Bellen naar het Buitenland bel en SMS je niet alleen goedkoop naar Marokko, maar ook naar alle andere landen van de wereld. Ideaal dus voor iedereen die af en toe naar een ander land belt.  
 
Sim only abonnement + Goedkoop bellen naar Marokko
Hoe regel je het goedkoop bellen naar Marokko? Dat gaat heel eenvoudig bij Youfone. Indien je al een sim only abonnment van Youfone hebt kun je inloggen bij My Youfone. Je hebt daar de mogelijkheid om de bundel Bellen naar het Buitenland toe te voegen aan je huidige sim only abonnement. Als je nog geen klant bent dan sluit je eerst een sim only abonnement bij ons af. Selecteer eerst je normale bundel voor het gebruik binnen Nederland. In stap 3 heb je de mogelijkheid om extra opties toe te voegen, waaronder de module Bellen naar het Buitenland. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer 088 - 222 9222.
 
Ga nu naar tarieven voor meer informatie of bekijk de zoneverdeling van Youfone.
 
Tarieven voor bellen naar Marokko
In de onderstaande tabel vind je de tarieven voor het bellen naar en in Marokko.
 

Tarieven bellen in en naar Marokko  
Bellen vanuit Nederland naar vaste nummers in Marokko   € 0,45 per minuut
Bellen vanuit Nederland naar mobiele nummers in Marokko € 0,45 per minuut
SMS’en vanuit Nederland naar Marokko € 0,15 per SMS
Starttarief bellen vanuit Nederland naar Marokko  € 0,10
Bellen vanuit Marokko naar Nederland  € 2,50 per minuut
Starttarief bellen vanuit Marokko € 0,25
SMS’en vanuit Marokko naar Nederland € 1,25 per SMS
Gebeld worden in Marokko € 1,50 per minuut
Starttarief gebeld worden in Marokko € 0,00 per minuut