Skip to main content

Youfone, wat you wil.

Alles geregeld bij 1 provider

Youfone streeft ernaar om altijd de beste Sim Only, TV en Internet abonnementen aan te bieden voor de beste prijs. Natuurlijk voor jou.

Wij gebruiken het premium KPN-netwerk zodat jij altijd goed bent geconnect. Ook vinden wij het belangrijk om jou vrijheid te geven, zodat je niet betaald voor data, minuten of zenders die je niet nodig hebt. 

Het hele Youfone-team werkt elke dag keihard om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Met MyYoufone regel je al je abonnementzaken met een simpele swipe en klik. Zodat jij je bezig kunt houden met leuke dingen.

Snelle 4G Sim Only

tabel

Veel sneller dan de meeste Sim Only providers
Ons 4G+ mobiel internet is met een maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s veel sneller dan de meeste Sim Only providers van Nederland. Check de tabel hiernaast voor een overzicht.
 
Premium KPN-netwerk
Wij maken gebruik van het premium KPN-netwerk dus je hebt een goede en betrouwbare landelijke dekking. Zo kun je altijd lekker los gaan op facebook, instagram en spotify!

Controle over je kosten

MyYoufone
Log met je klantgegevens eenvoudig in bij MyYoufone voor inzicht in je maandfacturen en verbruik. Ook kun je er extra modules en bundels uitzetten en activeren. 
 
Zelf bel-& dataplafond instellen
Daarnaast stel je in MyYoufone makkelijk een belplafond en dataplafond in. Als het limiet is bereikt ontvang je een melding per sms en e-mail. Zo voorkom je onverwachte buitenbundelkosten.
 
Inzicht met de Youfone app
Met de MyYoufone app kun je net als in MyYoufone het verbruik in de gaten houden maar dan op de smartphone of tablet.

controle

TV VOOR THUIS EN ONDERWEG

onderweg

Met TV van  Youfone kijk je een ruime keuze aan programma’s, films en series van topkwaliteit. Thuis op de buis of ergens anders op de tablet of smartphone, bijvoorbeeld onderweg! Ons basispakket is compleet en bijzonder voordelig. 

Maandelijks uitbreidbaar, aanpasbaar en opzegbaar 
Het basispakket kun je eenvoudig uitbreiden met 5 of alle extra zenders. De extra zenderpakketten kun je maandelijks aanpassen in MyYoufone. 

Gratis interactieve diensten 
Ook kun je gratis gebruik maken van interactieve diensten zoals begin gemist, terugkijken, opnemen en pauzeren.

Internet & Vast Bellen

Supersnel vast internet
Wij leveren het snelste mogelijke internet op jouw adres tot maximaal 500 Mbit/s glasvezel met een gratis wifi-modem.

Vast bellen voor wie wil
Daarnaast heb je de mogelijkheid om Vast Bellen bij TV & Internet te nemen. Alle gesprekken worden gewoon afgerekend per seconden en je hebt keuze uit verschillende onbeperkt bundels, zoals onbeperkt bellen naar vaste nummers en onbeperkt bellen naar mobiele nummers. Ook is er een bundel om voor een vast tarief per maand tegen scherpe tarieven naar het buitenland te bellen.

vast internet en bellen

GRATIS FOX SPORTS 1 BIJ ELK TV PAKKET

TV

Haal de beste live sportevenementen in huis met FOX Sports. Kijk bijvoorbeeld de spannendste duels uit de Eredivisie, Jupiler League, Tweede divisie en KNVB Beker. Of kijk het beste Internationaal topvoetbal uit de Europa League en buitenlandse bekertoernooien. Naast voetbal is er natuurlijk ook toptennis uit de WTA en ATP World Tour, MLB en NFL.

FOX Sports 1 ontvang je gratis bij elk TV pakket van Youfone. Daarnaast kun je ook FOX Sports Eredivisie (7,50 euro per maand) of FOX Sports Compleet (12,50 euro per maand) toevoegen aan je TV pakket voor nog meer sport.

MOBIEL + THUIS = €30,00 KORTING

That's right! Combineer nu je Sim Only met TV & Internet en betaal geen administratiekosten voor je mobiel en thuis pakket. Dat scheelt weer € 30,00!

Alle voordelen op een rijtje:

  • € 30,00 korting op je pakket
  • Alles goed geregeld bij 1 provider
  • Top KPN-netwerk voor een lage prijs
  • GRATIS FOX Sports 1
  • Nog veel meer... 
combi